Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vzhledem k tomu, jak dlouho neexistovaly webovky v němčině, si myslím, že to je polský výrobek vydávaný za německý. V Německu ani Rakousku nelze koupit.
Vím to, protože prodávám německou drogerii přes e-shop.
Jak to pere, nevím, zkoušet nebudu. Pouze z doslechu od zákaznice, která zkusila : Waschkönig si nemůže ani lehnout vedle německého persilu.
Možná to bude voňavý, nevím.
@adgamka Na Fleky persil, na vůní lenor color, nebo weisser riese, na čistě bílé persil universal.
Persil jsem používala dlouho, ale asi před třemi roky mi přišlo, že se velice pokazil. Mám teda na mysli koupený u nás ne z Německa. Potom jsem začala Ariel a taky se mi už nepozdává, proto hledám něco jiného.
@adgamka píše:
Persil jsem používala dlouho, ale asi před třemi roky mi přišlo, že se velice pokazil. Mám teda na mysli koupený u nás ne z Německa. Potom jsem začala Ariel a taky se mi už nepozdává, proto hledám něco jiného.
Je to velký rozdíl, ten pocit, že se persil změnil jsem dostala asi před 5 lety. Pak jsem zkusila ariel, ale nebylo to o nic lepší. Pak jsem si koupila zahraniční a bylo to jasný. Složení těch prášků je jiný.