Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky,
naše Kačenka začíná sedat tak jsem Vás chtěla poprosit a zkušenosti jaké máte z dětskými židličkami a na co si mám dát pozor při výběru.Nejsem ještě pro žádnou rozhodnutá. ![]()
Díky Danyny
Ahojky,my ted taky kupovali židličku,ale zatím nám tady stojí v kuchyni a malýho stejně krmím v lehátku,připadá mi že je ještě moc malý i když už pěkně sedí.
No já bych koukala na stabilitu a bezpečnost a asi a by byla i polohovatelná…je to lepší.
![]()
my jsme chěly koupit nějakou plastovou, ale nakonec jsme vybraly klasickou dřevenou a jsme moc spokojení. Je opravdu stabilní, malá v tom dělá bugr a židle se ani nehne, a navíc se mi líbí, že az bude větší bude to mít i jako stoleček
Jako jedna z nejbezpecnejsich byla ohodnocena ta ikea zidlicka za myslim 399,–, zkratka ta uplne nejobycejnejsi.
My mame chicco magic poly, brala jsem ji, protoe Mates hodne dlouho nesedel a tato je polohovaci do lehu. Ale jak ma tvar trochu jako vajicko a je vypolstrovana omyvatelnym materialem, tak se v tom desne poti.
Uz jsem chtela koupit tu ikeackou, je krasne skladna.
Ale ted se mi ta polohovatelna hodila, dala jsem do ni Matese do lehu, pripoutala a stoupla si za jeho hlavu a odsavala rymu, nemusela jsem ho zalehavat a nikdo me nekopal do bricha ![]()
Ahoj,
já mám taky Ikeáckou a byla jsem s ní u starší dcery velice spokojená. Je úžasná na stabilitu i na úklid.
Mladší ještě nesedí, tak ji zatím krmím v lehátku, ale už se nemůžu dočkat, až ji dám taky do této židličky…
mam od starsiho syna chicco polly,naprosta spokojenost,vyuzila jsem ji d jeho peti mesicu do cca 3 let,ted ma dcera
za me k ikeacke zidli ¨nekoupila bych,pokud ditko samo nesedi.
Kapsarecek píše:
za me k ikeacke zidli ¨nekoupila bych,pokud ditko samo nesedi.
ikeáckou jsem včera koupila k babičce i s pultíkem a polštářkem
za necelých 600 dohromady a nemám výhrady kvěle e myje což je u nás podstatné jelikož syn jí hůř než prasátko ![]()
No ale doma mám bytelnou velikou židličku zn.peg pegero(nevím zda píši dobře značku
) a s tou jem maximálně pokojená! je prostorná, nastavitelná velikost odedavací jídelní půltík, na kolečkách neškrábe podlahu, zezadu úložný prostor no prostě super
edák je měkký a kožený… přidávám foto(není tam yn ale jeho kamarádka, aby jte sei neřekli, že oblékám do holčičího
)
mame ikeackou a je super, hlavne na ten uklid po jidle
ale stejne do doby nez mala sedela, tak byla v lehatku
Já doporučuji Ikeáckou, jsem s ní strašně moc spokojená
Ale dokud děcko nesedí, tak bych krmila v lehátku.
Koupila jsem klasickou dřevěnou z MMB, skládací se stolečkem, posloužila už pár dětem, a ještě je pěkná, neomlácená.
Stála i s poštovným 400 kč.