ZKUŠENOSTI

9
28.8.10 22:31

ZKUŠENOSTI

Ahojte holky,
naše Kačenka začíná sedat tak jsem Vás chtěla poprosit a zkušenosti jaké máte z dětskými židličkami a na co si mám dát pozor při výběru.Nejsem ještě pro žádnou rozhodnutá. :think:
Díky Danyny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
28.8.10 22:39

Ahojky,my ted taky kupovali židličku,ale zatím nám tady stojí v kuchyni a malýho stejně krmím v lehátku,připadá mi že je ještě moc malý i když už pěkně sedí.
No já bych koukala na stabilitu a bezpečnost a asi a by byla i polohovatelná…je to lepší. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.10 22:42

my jsme chěly koupit nějakou plastovou, ale nakonec jsme vybraly klasickou dřevenou a jsme moc spokojení. Je opravdu stabilní, malá v tom dělá bugr a židle se ani nehne, a navíc se mi líbí, že az bude větší bude to mít i jako stoleček

http://uruzenky.cz/…-p-1071.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.8.10 22:49

Jako jedna z nejbezpecnejsich byla ohodnocena ta ikea zidlicka za myslim 399,–, zkratka ta uplne nejobycejnejsi.

My mame chicco magic poly, brala jsem ji, protoe Mates hodne dlouho nesedel a tato je polohovaci do lehu. Ale jak ma tvar trochu jako vajicko a je vypolstrovana omyvatelnym materialem, tak se v tom desne poti.
Uz jsem chtela koupit tu ikeackou, je krasne skladna.
Ale ted se mi ta polohovatelna hodila, dala jsem do ni Matese do lehu, pripoutala a stoupla si za jeho hlavu a odsavala rymu, nemusela jsem ho zalehavat a nikdo me nekopal do bricha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.8.10 23:18

Ahoj,
já mám taky Ikeáckou a byla jsem s ní u starší dcery velice spokojená. Je úžasná na stabilitu i na úklid.
Mladší ještě nesedí, tak ji zatím krmím v lehátku, ale už se nemůžu dočkat, až ji dám taky do této židličky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.8.10 23:25

mam od starsiho syna chicco polly,naprosta spokojenost,vyuzila jsem ji d jeho peti mesicu do cca 3 let,ted ma dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.8.10 23:26

za me k ikeacke zidli ¨nekoupila bych,pokud ditko samo nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.8.10 23:29
Kapsarecek píše:
za me k ikeacke zidli ¨nekoupila bych,pokud ditko samo nesedi.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
28.8.10 23:33

ikeáckou jsem včera koupila k babičce i s pultíkem a polštářkem :-) za necelých 600 dohromady a nemám výhrady kvěle e myje což je u nás podstatné jelikož syn jí hůř než prasátko :D

No ale doma mám bytelnou velikou židličku zn.peg pegero(nevím zda píši dobře značku :oops: ) a s tou jem maximálně pokojená! je prostorná, nastavitelná velikost odedavací jídelní půltík, na kolečkách neškrábe podlahu, zezadu úložný prostor no prostě super :-) edák je měkký a kožený… přidávám foto(není tam yn ale jeho kamarádka, aby jte sei neřekli, že oblékám do holčičího :mrgreen: :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
9556
29.8.10 07:19

mame ikeackou a je super, hlavne na ten uklid po jidle :palec: ale stejne do doby nez mala sedela, tak byla v lehatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.8.10 08:26

Taky nám byla doporučená ta z Ikey..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
29.8.10 11:58

Já doporučuji Ikeáckou, jsem s ní strašně moc spokojená :palec: Ale dokud děcko nesedí, tak bych krmila v lehátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
10.9.10 21:40

Koupila jsem klasickou dřevěnou z MMB, skládací se stolečkem, posloužila už pár dětem, a ještě je pěkná, neomlácená.
Stála i s poštovným 400 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko