Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky..
Někteří již víte že jsem po revizi dělohy a 3 týdny na to jsem otěhotněla jen jsem o tom do teď nevěděla.
Dostala jsem normálně ms 7.5..
Ale trvá to do teď..
V pondělí jsem s tím šla ke svému doktorovi že proč mám tak dlouhou menstruaci a vykouklo tam na nás 8 týdenní miminko se srdíčkem ❤️ pak doktor mi dal Magnesii lactici a Ascorutin a řekl že by se měla ms zastavit.. ale pořád nic žádný rozdíl ms pořád pokracuje.. co dělat bojím se o mimi
![]()
@Klarka535 píše: Více
Tak logicky krvácení v těhotenství není menstruace, natož když je to takhle dlouhé
Já bych jela na pohotovost. Taky jsem jela, když jsem v 7tt krvácela. Dostala jsem Utrogestan, nějaký pigáro do zadku a dobře to dopadlo.
@unuděná píše: Více
A neměla bych jeste počkat?.. 😌 vypila jsem teprve asi 2 z 50 tablet..
A ty další se pijou 3× denně a též jich tam je 50. Tak možná ještě nezabrali..
jen aby mě odtam nevyhodili s tím že mi doktor už nějaké léky dal a já tam dostanu zprda..
@Klarka535 No a co ti doktor řekl, z čeho krvácíš? Hematom, cysta, sliznice? ![]()
@unuděná viděl vedle mimca trošku od něj sraženou krev ještě z toho potratu..
Vzali mi stěry a v pondělí budou výsledky ![]()
@Klarka535 píše: Více
Tak to holt asi může být ještě z toho. Tak asi nezbývá, než si držet palce, že se to zastaví.
@unuděná píše: Více
Za dva dny mám jít na kontrolu tak uvidím a asi si počkám.. ![]()
To je to že jsem měla jiného gynekologa a ten mi po 2 týdnech po revizi na kontrole řekl že je vše v naprostém pořádku a že se můžeme snažit o miminko..
No pomilovali jsme se ale ne s tím pocitem že se o to pokusíme ale zadařilo se hned na poprvé a nevěděli jsme o tom až teď když jsem vyměnila doktora..
![]()
Hele já bych doktorovi zavolala, že se o mimi bojíš a chceš se zeptat, kdy mají prášky zabrat. Přijde mi to naprosto v pořádku to řešit. Maximálně ti řekne, že to bude pár dní trvat nebo že máš znovu co nejdříve zajet nebo jet na pohotovost.
Edit.: ještě doplním, že radši bych byla za hysterku než o mimi přijít