Zkušenosti "Kozí kolostrum"

101
22.2.23 13:48

Zkušenosti "Kozí kolostrum"

Zdravím maminky. Mate prosim nejaka zkušenost s vit.kozi kolostrum? Dcera nastoupila do skolky a uz několikrát byla doma s rýmou, kašlem-ty klasické nemoci, nachlazení. Slysela jsem na nej dobré ohlasy ale chtela jsem se zeptat i tady. Jestli mate nekdo zkušenost, jestli to pomaha. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
22.2.23 14:40

Take se pripojim k dotazu, zajimaji mne zkusenosti. Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.2.23 17:14

Za mě pomáhá, máme s ním skvělou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.2.23 17:16

Vypada to, ze po roce a půl a 50 tisícům v lékárně nakonec nejvetsi vyznam melo davat klukovi do skolky mikinu :lol: kolostrum je na nic, kdyz ti nespolkne piluli, tak jen upozorneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.2.23 22:38

Myslim, ze se prodava i tekute…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.2.23 14:46

@Perníček22 a ktere presne prosím mate, muzu poprosit fotku děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.7.23 13:30

Kolostrum super - 18 měsíců pekla, horecky, ATB, Bronch-Vaxom, po nemoci ještě 14 dni doma, lítání od čerta k ďáblu. Nic nepomohlo, až kozi kolostrum Boalis. Je dražší, ale uz 2 měsíce!!! bez nemoci. Za zkoušku určo stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.11.23 07:49
@Micušek píše:
Kolostrum super - 18 měsíců pekla, horecky, ATB, Bronch-Vaxom, po nemoci ještě 14 dni doma, lítání od čerta k ďáblu. Nic nepomohlo, až kozi kolostrum Boalis. Je dražší, ale uz 2 měsíce!!! bez nemoci. Za zkoušku určo stojí

Po jaké době užívání jste prosím viděla zlepšení? Tříletá dcera užívá měsíc a momentálně je už týden nemocná, tři dny horečky, teď už jen trochu rýma a kašel, ale průběh nemoci je mírnější, oproti normálu u nás 🙂, takže asi opravdu to má něco do sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 09:21

Ahoj, mám dětské, kozí od Betuli a jsme moc spokojeni. :) :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin