Zkušenosti s Covid testem

5
30.4.22 10:01

Zkušenosti s Covid testem

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Covid testem z nosu a z krku? Co je příjemnější? Předem děkuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65212
30.4.22 10:04
@Zuzka8922 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Covid testem z nosu a z krku? Co je příjemnější? Předem děkuji za odpovědi :D

z krku byl omikron mnohem nepřesnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.4.22 10:09

Dělali mi z nosu. Není to příjemné, ale dá se to na těch pár vteřin vydržet ;)

• Citovat
  • Upravit
37132
30.4.22 10:40

Asi jak kde a jak od koho. Z nosu mi dělali několikrát, jednou od nějaké mladé sestřičky to bolelo jak čert, úplně mi tekly slzy a nos mě bolel další dvě hodiny. Pak mi dělal test zdravotní bratr a necítila sem vubec nic. V dalším odběrovém centru mě zas jen tak lehce polechtali na kraji nosu, což muselo být úplně k ničemu :nevim: z krku to bylo prostě jak normální výtěr, ale ten test je zas min přesný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
3.5.22 07:36

Dělali mi odběr z nosu už ani nevím kolikrát. Az na jednu výjimku, zrovna když jsem byla pozitivní, to byla pohoda. Dá se přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.5.22 07:40
@Zuzka8922 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Covid testem z nosu a z krku? Co je příjemnější? Předem děkuji za odpovědi :D
Žiješ na pustém ostrově a neznáš osobně nikoho, kdo na testu byl? Gratuluji, že tě zachránili. :D 8o :think: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA