Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jo, jsem těhotná a nemám zrovna zájem chytit covida nebo vlastně cokoli jinýho
a když vidím, jak velme lidi posmrkávají a chrchlou, tak se cítím líp.
A když tu řeknou všichni že nenosí, tak přestaneš i když máš špatnou imunitu? Já nenosím… jen do lékárny, k lékaři, do nemocnic…prostě tam kde se musí. Neporušují pravidla.
Ja nenosim, ale v mhd jsem videla mladeho kluka s respikem i rukavicemi - respektuju to a chapu..
Jinak lidi s respiratory a rouskami porad dost potkavam a nevadi mi to.
Nasazuju si ho když na mně jde kašel - letošní pylová sezona je vypečená. Tak ze zdvořilosti, nebaví mě vysvětlovat že to je alergie.
@Králičice
Mně taky nevadí, když lidé respirátor nosí, já ho měla u lékaře taky. Ale kde vysloveně nemusím, tam ho nosit nehodlám. Špatně se mi dýchá i bez respirátoru, a mozek kyslík potřebuje.
@Králičice @ropucha 02 když tak zmiňujete, že tolerujete, když to nosí ostatní
Z jakého důvodu by to vůbec komu mohlo vadit?
Kam se musí jo, takže víceméně jen k doktoru. Jinak ne, sem ráda že se to už nemusí, strašně špatně se mi v tom dýchalo a vždy třeba ve frontě u pokladny sem měla co dělat, abych neomdlela. Ale ještě potkáváme lidí co to nosí, dokonce i venku na ulici, to sem nepobíral nikdy, proč to někdo nosí i venku ![]()
Nenosim ale dost lidí ho nosí většinou důchodci, je mi to jedno
@Kriss Tina píše:
Kam se musí jo, takže víceméně jen k doktoru. Jinak ne, sem ráda že se to už nemusí, strašně špatně se mi v tom dýchalo a vždy třeba ve frontě u pokladny sem měla co dělat, abych neomdlela. Ale ještě potkáváme lidí co to nosí, dokonce i venku na ulici, to sem nepobíral nikdy, proč to někdo nosí i venku
venku už jen někteří cizinci a senioři 80+
Příspěvek upraven 21.04.22 v 20:20
@Anonymní píše:
Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?
A anonym proč? ![]()
Nenosím už hodně dlouho nikde. A nosit nebudu.
NE.
Kdyz ale budu nemocna, vezmu si rousku, at neprskam na lidi. Zasoby jsou doma dostatecne
a
@Pruhovaný_mýval píše:
@Králičice @ropucha 02 když tak zmiňujete, že tolerujete, když to nosí ostatníZ jakého důvodu by to vůbec komu mohlo vadit?
Netuším. Ale vím, že lidem vadí kdeco, nedávno například jedna dáma setřela moji kolegyni, že má potetované ruce. Jo, a dělám v obchodě, takže žádný high society sektor🤗
@Burj Chalifa píše:
venku už jen někteří cizinci a senioři 80+Příspěvek upraven 21.04.22 v 20:20
Senioři ani ne, vidím spíš mladé lidi, ale národnost opravdu nezkoumám ![]()
Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?