Nosíte někdo ještě respirátor?

Anonymní
21.4.22 20:02

Nosite nekdo jeste respirator?

Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
21.4.22 20:07

Jo, jsem těhotná a nemám zrovna zájem chytit covida nebo vlastně cokoli jinýho :nevim: a když vidím, jak velme lidi posmrkávají a chrchlou, tak se cítím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796

Ne nenosím. A nosit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674

A když tu řeknou všichni že nenosí, tak přestaneš i když máš špatnou imunitu? Já nenosím… jen do lékárny, k lékaři, do nemocnic…prostě tam kde se musí. Neporušují pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
21.4.22 20:09

Ja nenosim, ale v mhd jsem videla mladeho kluka s respikem i rukavicemi - respektuju to a chapu..

Jinak lidi s respiratory a rouskami porad dost potkavam a nevadi mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.4.22 20:11

Nasazuju si ho když na mně jde kašel - letošní pylová sezona je vypečená. Tak ze zdvořilosti, nebaví mě vysvětlovat že to je alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
21.4.22 20:13

@Králičice
Mně taky nevadí, když lidé respirátor nosí, já ho měla u lékaře taky. Ale kde vysloveně nemusím, tam ho nosit nehodlám. Špatně se mi dýchá i bez respirátoru, a mozek kyslík potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.4.22 20:17

@Králičice @ropucha 02 když tak zmiňujete, že tolerujete, když to nosí ostatní :think: Z jakého důvodu by to vůbec komu mohlo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.4.22 20:18

Kam se musí jo, takže víceméně jen k doktoru. Jinak ne, sem ráda že se to už nemusí, strašně špatně se mi v tom dýchalo a vždy třeba ve frontě u pokladny sem měla co dělat, abych neomdlela. Ale ještě potkáváme lidí co to nosí, dokonce i venku na ulici, to sem nepobíral nikdy, proč to někdo nosí i venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.4.22 20:18

Nenosim ale dost lidí ho nosí většinou důchodci, je mi to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.4.22 20:19
@Kriss Tina píše:
Kam se musí jo, takže víceméně jen k doktoru. Jinak ne, sem ráda že se to už nemusí, strašně špatně se mi v tom dýchalo a vždy třeba ve frontě u pokladny sem měla co dělat, abych neomdlela. Ale ještě potkáváme lidí co to nosí, dokonce i venku na ulici, to sem nepobíral nikdy, proč to někdo nosí i venku :nevim:

venku už jen někteří cizinci a senioři 80+

Příspěvek upraven 21.04.22 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
21.4.22 20:19
@Anonymní píše:
Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?

A anonym proč? :roll:
Nenosím už hodně dlouho nikde. A nosit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
21.4.22 20:20

NE.
Kdyz ale budu nemocna, vezmu si rousku, at neprskam na lidi. Zasoby jsou doma dostatecne :lol: :lol: a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
21.4.22 20:20
@Pruhovaný_mýval píše:
@Králičice @ropucha 02 když tak zmiňujete, že tolerujete, když to nosí ostatní :think: Z jakého důvodu by to vůbec komu mohlo vadit?

Netuším. Ale vím, že lidem vadí kdeco, nedávno například jedna dáma setřela moji kolegyni, že má potetované ruce. Jo, a dělám v obchodě, takže žádný high society sektor🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.4.22 20:23
@Burj Chalifa píše:
venku už jen někteří cizinci a senioři 80+Příspěvek upraven 21.04.22 v 20:20

Senioři ani ne, vidím spíš mladé lidi, ale národnost opravdu nezkoumám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek