Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ja kdyz jsem byla hodne nastydla, tak jsem si ten respirator vzala treba do obchodu, at to tam neprskam na ostatni. A docela bych i ocenila takovou ohleduplnost od ostatnich.
Už tak půl roku nosím jen roušku a to jen v mhd a u doktora, v mhd už ani tu od te doby co je teplo, u lekaře zatim jo, respik jsem neměla tak od vánoc.
@Anonymní píše:
Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?
Ani by mě nehlo, konečně můžeme zas svobodně dýchat
Nenosim a za sebe doufám, že už nikdy nebudu muset. Jestli ho někdo má, je mi fuk, mám kamarádku po těžké a dlouhé léčbě, ta nosí kdekoliv kde se vyskytuje více lidí, takže chápu a nikterak to nekomentuju.
Nenosím.
Když se necítím nejlíp a potřebuju někam jít, tak si beru chirurgickou roušku. A tu nosím samozřejmě i u lékařů, zdravotnických zařízení, tam mi to dává smysl.
Ne, nenosím a užívám si to. Akorat mě udivuji nosalové, proč ten respirator nosi, když ho mají pod nosem? A viděla už jsem jich několik.
@Kockazvysocan píše:
Ani by mě nehlo, konečně můžeme zas svobodně dýchat
přesně tak.Na prvním místě jsem já sobě. Dva roky permanentních ohledů naštěstí skončilo.
Nenosím a nenosila jsem ani když to byla povinnost. Ani řidiči autobusu s tím neměli problém, bylo nás více kdo respirátor nenosil.
Teď někdo, ale minimum nosí ale za den uvidím tak max. 2 lidí
@Anonymní píše:
Mam snizenou imunitu a kdyz jdu do uzavreneho prostoru, kde je vice lidi, beru si respirator…nosite to jeste nekdo?
Nenosim, ale každý den několik lidí s respirátorem vždy potkám.
@Anonymní píše:
Jo..zrušením roušek covid nezmizí..
@smajlik345 píše:
Nenosím a nenosila jsem ani když to byla povinnost. Ani řidiči autobusu s tím neměli problém, bylo nás více kdo respirátor nenosil.
Teď někdo, ale minimum nosí ale za den uvidím tak max. 2 lidí
Taky jsem ho nenosila