Nosíte někdo ještě respirátor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
23.4.22 17:23
@Skaiqy píše:
Oh drahá, tak díky za šíření covidu a svých mouder :mrgreen: bye bye boo poo :*

Jako že teď covid nešíříme když už je respirátor v MHD zrušen :roll: :lol: Že šíření chřipky x let ty nevadilo a covid ty vadí.
A neboj nešířím covid, x kontaktu s pozitivními a covid nic. Asi jsem na něj byla moc už pozitivní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
23.4.22 18:26

Ti neee ty🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.4.22 18:36
@smajlik345 píše:
Jako že teď covid nešíříme když už je respirátor v MHD zrušen :roll: :lol: Že šíření chřipky x let ty nevadilo a covid ty vadí.
A neboj nešířím covid, x kontaktu s pozitivními a covid nic. Asi jsem na něj byla moc už pozitivní :mrgreen:

Ehm.. myslíš TI ne? :lol: takže nerozumím řeči tvého kmene :mrgreen: howgh, domluvila jsem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.4.22 19:40

Ano, chlap si vzal dnes respirátor při klepání koberce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40445
23.4.22 19:45

Už dlouho nenosím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
23.4.22 20:25

Nenosím, ale minulý týden jsem měla virózku a musela jsem dojít aspoň pro nějaký pečivo do obchodu, tak jsem si ho vzala, nemusím na všechny prskat bacily a ocenila bych takový přístup i u ostatních..stejně jako to, že nebudou rodiče dávat nemocný dítě do školky, třeba.. ale je to můj názor a každý má právo na svůj, i když špatnej 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
23.4.22 20:31

Nosim v obchode apod, pokud je tam hodne lidi, pokud je prazdno, tak ne. Tech 15min mi nevadi. Spatne se mi s nim dychalo jen ve druhe pulce tehotenstvi, treba ve fronte na pokladnu, to bylo uz na omdleni, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.5.22 09:35

Obnovuji diskuzi, nosíte respirátor alespoň k lékaři či do nemocnice, když jdete na vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
27.5.22 10:38

Já osobně už ne. Byla jsem teď několikrát od začátku roku u zubaře a na hematolce, a v čekárně bylo vždycky pár lidí, tak jsem to neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35425
27.5.22 11:13

No, ja občas nekoho v respiku nebo rousce potkam. Akorát jsem asi nepochopila, proc ho mela asi tretina lidi pod nosem… :mrgreen: :roll: Mozna kvůli zapachu z ust? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
27.5.22 11:23
@mroe píše:
No, ja občas nekoho v respiku nebo rousce potkam. Akorát jsem asi nepochopila, proc ho mela asi tretina lidi pod nosem… :mrgreen: :roll: Mozna kvůli zapachu z ust? :nevim:

Tohle jsem taky nikdy nepobrala, mít to pod nosem, když to není povinný :mrgreen: Buď to nosím, protože si myslím, že mi (nebo mému okolí) to k něčemu to je, tak to nosím pořádně. Nebo si myslím, že je to na houby, no tak že to nevezmu, když to není povinný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
27.5.22 11:27

Jinak ne, ani k lékaři už ho nenosím, pokud bych tam nešla nachcípaná. Ale třeba na endokrinologii mi to přijde dost zbytečné :) Měla jsem ho teď teda dvakrát u pediatričky, kam jsem šla s dětma na kontrolu po nemoci a očkování - jak doktorka (už velmi důchodobého věku), tak sestra ho měly, tak mi to přišlo vůči nim ohleduplné.
Jinak jsem měla covid dvakrát, pokaždé za doby, kdy byly roušky povinné snad i na cestu k popelnícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106911
27.5.22 11:27

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106911
27.5.22 11:29
@sobesin píše:
Obnovuji diskuzi, nosíte respirátor alespoň k lékaři či do nemocnice, když jdete na vyšetření?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
27.5.22 11:30
@sobesin píše:

Ne vůbec nenosim nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+