Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@smajlik345 píše:
Jako že teď covid nešíříme když už je respirátor v MHD zrušen![]()
Že šíření chřipky x let ty nevadilo a covid ty vadí.
A neboj nešířím covid, x kontaktu s pozitivními a covid nic. Asi jsem na něj byla moc už pozitivní
Ehm.. myslíš TI ne?
takže nerozumím řeči tvého kmene
howgh, domluvila jsem ![]()
Nenosím, ale minulý týden jsem měla virózku a musela jsem dojít aspoň pro nějaký pečivo do obchodu, tak jsem si ho vzala, nemusím na všechny prskat bacily a ocenila bych takový přístup i u ostatních..stejně jako to, že nebudou rodiče dávat nemocný dítě do školky, třeba.. ale je to můj názor a každý má právo na svůj, i když špatnej 😁
Nosim v obchode apod, pokud je tam hodne lidi, pokud je prazdno, tak ne. Tech 15min mi nevadi. Spatne se mi s nim dychalo jen ve druhe pulce tehotenstvi, treba ve fronte na pokladnu, to bylo uz na omdleni, fuj.
Obnovuji diskuzi, nosíte respirátor alespoň k lékaři či do nemocnice, když jdete na vyšetření?
Já osobně už ne. Byla jsem teď několikrát od začátku roku u zubaře a na hematolce, a v čekárně bylo vždycky pár lidí, tak jsem to neřešila ![]()
No, ja občas nekoho v respiku nebo rousce potkam. Akorát jsem asi nepochopila, proc ho mela asi tretina lidi pod nosem…
Mozna kvůli zapachu z ust? ![]()
@mroe píše:
No, ja občas nekoho v respiku nebo rousce potkam. Akorát jsem asi nepochopila, proc ho mela asi tretina lidi pod nosem…![]()
Mozna kvůli zapachu z ust?
Tohle jsem taky nikdy nepobrala, mít to pod nosem, když to není povinný
Buď to nosím, protože si myslím, že mi (nebo mému okolí) to k něčemu to je, tak to nosím pořádně. Nebo si myslím, že je to na houby, no tak že to nevezmu, když to není povinný ![]()
Jinak ne, ani k lékaři už ho nenosím, pokud bych tam nešla nachcípaná. Ale třeba na endokrinologii mi to přijde dost zbytečné
Měla jsem ho teď teda dvakrát u pediatričky, kam jsem šla s dětma na kontrolu po nemoci a očkování - jak doktorka (už velmi důchodobého věku), tak sestra ho měly, tak mi to přišlo vůči nim ohleduplné.
Jinak jsem měla covid dvakrát, pokaždé za doby, kdy byly roušky povinné snad i na cestu k popelnícím.
@sobesin píše:
Obnovuji diskuzi, nosíte respirátor alespoň k lékaři či do nemocnice, když jdete na vyšetření?
Ne
@sobesin píše:
Ne vůbec nenosim nikde.
Jako že teď covid nešíříme když už je respirátor v MHD zrušen
Že šíření chřipky x let ty nevadilo a covid ty vadí.
A neboj nešířím covid, x kontaktu s pozitivními a covid nic. Asi jsem na něj byla moc už pozitivní