Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Může to dát kdykoliv po datu splatnosti. Ale za jak dlouho přijdou, to Ti tu nikdo neřekne. Záleží totiž jen na nich.
To je hodne individualni… Zalezi na tom, z ktereho jste mesta, z ktereho mesta je exekutor, jak velky je dluh, kolik ma exekutor jinych pripadu… Pokud dluzi uz jen dva tisice a zaplati to zitra predpokladam, ze muze byt naprosto v klidu
hlavne at to zaplati a necha si vydat pisemne potvrzeni, ze exekuce byla ukoncena a ze exekutorovi zanika povereni k provedeni exekuce.
@Barca12345 píše:
To je hodne individualni… Zalezi na tom, z ktereho jste mesta, z ktereho mesta je exekutor, jak velky je dluh, kolik ma exekutor jinych pripadu… Pokud dluzi uz jen dva tisice a zaplati to zitra predpokladam, ze muze byt naprosto v kliduhlavne at to zaplati a necha si vydat pisemne potvrzeni, ze exekuce byla ukoncena a ze exekutorovi zanika povereni k provedeni exekuce.
Ono to ještě u exekutora nebylo, to měla platební rozkaz.Na ten 8tisíc zaplatila´a chybí ji doplatit 2 tisíce, zatím´to měl advokát. Ale když to měla do středy dát a nedala, tak mám strach aby to nedali exekutorovi už ![]()
@Anonymní píše:
Ono to ještě u exekutora nebylo, to měla platební rozkaz.Na ten 8tisíc zaplatila´a chybí ji doplatit 2 tisíce, zatím´to měl advokát. Ale když to měla do středy dát a nedala, tak mám strach aby to nedali exekutorovi už
Zmatla jsi me dotazem ![]()
Tak volat, volat, volat a komunikovat!!!
Tak hlavně, že aspoň něco uhradila… pokud to doplatí v nejbližší době, tak jí žádnej exekutor mlátit na dveře nebude. Ale když na to hodí bobek, tak přijít může. Já mám takovouhle zkušenost. Exekutor se přišel domluvit kdy to splatím a dal mi 10 dní (dlužila jsem 2500 + náklady exekutorovi 2000), abych to zaplatila. Bylo to asi za 6 týdnů po platebním rozkazu od pravníka. Jako zaplatila jsem to, ale svou blbostí jsem musela platit toho exekutora. No blbka no, bylo mi 19.
ale určitě právníkovi zavolejte, že to uhradítě a nejlepší je si sypat na hlavu popel. Pokuste se z něho dostat, jestli to už nepředal exekutorům. A hlavně si nechte ústřižky. Mě 2 měsíce po splacení, přišla složenka znovu na 4500, že jsem neuhradila dluh a znovu náklady na exekutora. Tak jsem se s nimi složitě dohadovala, a dokazovala, že to uhrazené mám. To zkoušejí, protože vědí, že lidi jsou pitomý a účtenky si neschovávají…
Tak tam zavolalaaprý to ex ještě nedali, má to uhradit do středy, takže mi spadl za ní kámen ze srdce ![]()
@mejdylko píše:
Tak hlavně, že aspoň něco uhradila… pokud to doplatí v nejbližší době, tak jí žádnej exekutor mlátit na dveře nebude. Ale když na to hodí bobek, tak přijít může. Já mám takovouhle zkušenost. Exekutor se přišel domluvit kdy to splatím a dal mi 10 dní (dlužila jsem 2500 + náklady exekutorovi 2000), abych to zaplatila. Bylo to asi za 6 týdnů po platebním rozkazu od pravníka. Jako zaplatila jsem to, ale svou blbostí jsem musela platit toho exekutora. No blbka no, bylo mi 19.ale určitě právníkovi zavolejte, že to uhradítě a nejlepší je si sypat na hlavu popel. Pokuste se z něho dostat, jestli to už nepředal exekutorům. A hlavně si nechte ústřižky. Mě 2 měsíce po splacení, přišla složenka znovu na 4500, že jsem neuhradila dluh a znovu náklady na exekutora. Tak jsem se s nimi složitě dohadovala, a dokazovala, že to uhrazené mám. To zkoušejí, protože vědí, že lidi jsou pitomý a účtenky si neschovávají…
Ustrizky taky, ale hlavne to PISEMNE potvrzeni u ukonceni a vyrovnani dluhu.
Poradíte prosím? pokud je dluh, muze prijit rovnou exekuce? A nebo jde dluh pak k inkasni agenture, pak k soudu a pak teprve exekuce? Jak se postupuje po sobe, nevite?
Dobré ráno, jakou máte zkušenost za jak dlouho po vydání platebníhorozkazu přišel exekutor?
Moje matka měla zaplatit dluh 10 tisíc, uhradila jen 8.S advokátem se dohodli, naminulé středě, ale neuhradila to.
Může to dát až zítra.
Zajímá mě proto, zda po tak krátké době mohou přjít, popř. jaká je vaše zkušenost.
Díky moc