Odsávačka pro velká prsa

171
17.11.11 10:14

zkušenosti s odsávačkou

Zdravím, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s nějakou elektrickou odsávačkou, která by byla vhodná i pro velká prsa. Zkoušela jsem ruční odsávačku Avent, ale má to malý tah a ty moje prsa to prostě nevysaje. Slyšela jsem o odsávačce Medela Swing, ale je docela drahá, tak nevim,zda by se mi ta investice vyplatila a fungovala by.Díky za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
17.11.11 10:16

Zkušenost moc nemám, zoušela jsem dvě a ani jedna mě nevysála. Ale zkus popátrat, jestli je někde nepujčujou na zkoušku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.11.11 10:20

medela

Já mam medelu a je super na neonatologii jsme všechny maminky používali jen tu.Měla sem i jiné ale nejni to ono :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.11.11 10:21

Mě šlo vždycky nejlíp a nejvíc odsát rukou - zkoušela jsem ruční i el. odsávačky. I když nejlepší odsávačka je miminko :lol: .
Tou rukou ti to nejde? Měla jsem hodně velká prsa a šlo to fakt pěkně, i když byly jako beton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
17.11.11 10:23

MEDELA,je super :palec:
Sice stojí přes dva tisíce,ale je opravdu skvělá :-D
Byla jsem s ní opravdu moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.11.11 10:26

zkoušela jsem,ale odstříkám málo a hlavně to docela bolí.Tak jsem myslela,že by to tou elektrickou mohlo jít. Malá se mi totiž tak tři týdny po pár minutách otočí a nechce už sát,ale ráda bych jí ještě dávala moje mlíko a nevim,jak jinak to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.11.11 10:41

Mám medelu swing a je suprová, ale je pravda, že nějak velká prsa nemám. Myslím, že by to neměl být problém, spíš budeš muset jednou rukou držet odsávačku a druhu prso.
Dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
17.11.11 10:47

Já mám prsa číslo 4 a neměla jsem s medelou problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
17.11.11 10:49

ahoj, tak me nekdy odsaje avent elektricka, obcas avent manualni, kdyz to nejde nicim, tak rukama mi to jde vzdycky :palec: i kdyz ja nemam zrovna moc velka prsa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.11.11 10:51

ahoj, taky mám medelu swing a jsem s ní maximálně spokojená. je dražší, ale podle mého názoru se tato investice vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102474
17.11.11 10:52
padzinka píše:
zkoušela jsem,ale odstříkám málo a hlavně to docela bolí.Tak jsem myslela,že by to tou elektrickou mohlo jít. Malá se mi totiž tak tři týdny po pár minutách otočí a nechce už sát,ale ráda bych jí ještě dávala moje mlíko a nevim,jak jinak to řešit.

S odsávačkou neporadím, já mám prsa maličká… Ale spíš bych řekla, že to, že se po pár minutách otočí nemusí znamenat, že má málo. Můj prcek byl děsně nenažraný (to se prostě nedá jinak napsat) a už v nějakých 14 dnech baštil maximálně 5 minut, když jsem ho nechala déle, tak se přecpal a blil. Možná bych nejdříve zkusila někde půjčit váhu, třeba zjistíš, že vypije dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alama
17.11.11 11:14

Ahoj, také mám Medelu půjčenou od kamarádky, ale mě vůbec prsa neodsaje i na nastavení na max. takže u nás je to růčo a dost mě to nebaví, když malá nechce náhodou i z druhého. Protože přes den pijeme z obou, ale v noci ji stačí z jednoho.
Je to otrava odsávat ručně, alespoň mě to celkem štve.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
10937
17.11.11 11:20

Je otázka jak často a jak dlouho budeš odsávat, já odsávala 7 měsíců a ručo pikolo by to nešlo. Prsa mám velikost 5-6ky. U mě problém nebyl odsávala jsem 5,5 měsíce každé tři hodiny pak tvorba poklesla a odsávala do 7.měsíce 4× denně. Měla jsem medela swing. Super nemůžu vynachválit, kdyby jsi měla nějaký dotaz tak písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.11.11 11:32

vyzkoušela jsem Avent i Medelu!Mám taky větší prsa…
Medela je naprosto jiná třída, je prostě super, elektrická odsává navíc sama,dává stejné odsávací pulzy (velá výhoda oproti ruční, s ní nikdy tak dobře neodsaješ jako s elektrickou) určitě bych do ní investovala nebo si ji alespoň zkusila od někoho vypůjčit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
17.11.11 11:45

padzinko … Ahoj, já mám medelu swing a nedám na ní dopustit. Super na ní je, že je dvoufázová.Nevím co jsou pro tebe přímo velká prsa … já mám teď 4 a v pohodě. :wink: Ruční jsem měla od Aventu a též se mi toho moc odsát nedařilo. :roll: Jo a dá se sehnat na mmb z druhé ruky za dobrou cenu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová