Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krasny den, budu rada kdyz mi napisete zkusenosti s prodejem auta pres autobazar AAA Auto. Jak to probiha, na co si dat pozor atd… Mame v planu prodat nasi fabik prave pres tento autobazar tak by me zajimaly vase zkusenosti ![]()
Dekuji
A proč to neprodáš na marketplace 🫣 v dnešní době lidí nakupují auta nová nebo osobně a nebo jetý z Německa…v bazarech toho stojí a neznám nikoho, kdo by odtamtud měl auto…
@Anonymní píše: Více
Nemam s prodejem auta zkusenosti, nevim co a jak. Proto bych byla radsi za variantu, kdy veskerou administrativu zaridi autobazar
Tak to mas dost podivnou sociální bublinu. U mě každý, ať už levný nebo drahý bere z bazaru. Od divno typka na bazaru nebo z Německa apod. By si auto jen tak někdo nekoupil.
@lenka hostalgová píše: Více
Jako za mě pohoda. Jen odvezes a necháš a všechno za tebe zařídí. Nemusíš nic. Jen počítej s tím, že bez smlouvání bude výsledná cena dost nízká. A i se smlouváním nižší, než si to prodáš sama.
Ta fabia je jaký rok výroby, motor nájezd?
@Cenarius píše: Více
Toho se prave obavam, je to dvojkova fabia, rok vyroby je 2007 a najezd okolo 95 tisic km.
@lenka hostalgová píše: Více
Tak 20-30 tis. Víc nedostanete. Jako tohle auto se neprodává. To jde dál v rodině na učení dalších řidičů nebo na vrakoviště.
Můžeš mi vysvětlit, kde v tvém příspěvku jsou velmi citlivé údaje o tvém soukromí, že to dáváš anonymně? ![]()
Prodávali jsme pres ně auto asi před deseti lety, všechno. ok, žádné starosti, bylo to rychle, ale cena samozřejmě výrazně nižší než kdybychom prodávali přes inzerat.
@Cenarius já na marketplace taky ne, ale někdo má radši od soukromníka, prodali jsme takto nějaké nebo u automechanika, výměnou za nové…vozí a servisuje nám auta přes 20let, takže jemu věříme, vždy to jsou ukázková auta nebo auta na protiúčet…
Ani, jelikož to má jako doplňkovou činnost. A když z otočení auta má 10-20 tis tak je spokojený jak želva. Kdežto u AAA to nezaplatí ani celou administrativu a další
@Cenarius píše: Více
Zaplatí… Problém je v tom, že AAA je velká firma, známá díky masivní reklamě a hlavně nenažraná… I za cenu podvodů a lží udělat co nejlepší kšeft a co nejvíc oškubat zákazníka, ať už kupujícího nebo prodávajícího… ![]()
Jediná výhoda u nich je v tom, když se potřebuješ zbavit auta na protiúčet, jde to celkem rychle, i když tě oškubou jako ovci… Teda pokud se necháš…
Při pposledním kšeftu, posledním v životě s touto firmou jsem teda smlouval a odcházel od nich 4 hodiny, než jsme udělali kšeft k oboustranné spokojenosti, za tu dobu vyjednávání jsem doplatek na kupovanou ojetinu uhádal o 40000,–Kč a stejně jim zůstal ještě velice tučný zisk… A ve finále jsem z nich ještě rok a půl zkoušel dostat k náhradní kola, který jsem měl ke kupovanýmu autu dostat a „momentálně je neměli na skladě“, než mě to přestalo bavit a vzdal jsem to…
![]()