Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
A je to nějak podšité nebo ne? Já mám teda jen takové ty kalhoty s laclem..jsou podšité tenkým fliecem a ty teď už dceři dávám, pod to tepláky nebo silnejsi legíny a vpohode. pokud to podšité neni..no jakou n neprofpukne takže když pod tím bude mít ještě hrejivou vrstvu tak asi vpohode…ale určitě bych dala nějaké tlustější kalhoty nebo legíny a přes to ještě tepláky na tu cestu na ráno…a teplejší mikinu…
Lidl prodává levné nekvalitní šunty ze syntetických materíálů, proto v Praze prodával plnou tašku oblečení za 100 Kč. Je dost pravděpodobné, že se v něm bude potit. Ne proto, že by byl tak teplý, ale protože bude málo prodyšný.
No nevím, na teď se mi to zda ještě tenke, možná přes to dat zateplenou vestu a byt spíše na sluníčku. Ale i tak, teď dávám dětem ještě vatovane bundicky, je celkově zima a zvlášť, když má byt člověk venku déle, je to znát. Kalhoty mám taky ty zateplene gumové, jak psala @Vladusxx, a ty mi do tohoto počasí prijdou už fajn.
Jeden takový overal syn měl kolem 3 let a dobrý, zima mu nebyla. Dneska jsem mu dala softshelku, leginy a nezatepleny gumovy kalhoty. Venku jsme byli od 8 rano tj od 0 stupnu a v pohode.
Taky jsem ho ted dceři pořídila a na ted se mi zdá tenký
Zatím dávám přechodovou bundu, ta je lehce vatovaná a softshellové kalhoty k ní.
Ted jsem ho taky dceri koupila.ale mela ho na sobe jen 1×. svitilo slunko,tapkala.pod tim mela body, puncochy a mikinu. studena nebyla.ale verim, ze jsou lepsi overaly.ja nechtela kupovat nic draheho, mala zacala teprve chodit a je mi jasne, ze za chvili budou z tech padu prodrena kolena. jinak bych zainvestovala do lepsiho
Zatím jsem nedávala, ale příští týden asi dám, má být teplo.
A náhodou softshellový věci z Lidlu pro děti mi přijdou fajn.
Měli jsme ho, byl zateplený uvnitr asi ovčí vlnou, dávala jsem na chladny podzim a na jaře, v zime ne. Ale přišel mi neprakticky, když se oteplilo, tak nebylo jak sunat horní vrstvu a dite bylo zpocene. Jinak za mě byl celkem kvaitni.
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se softshell overalem z Lidlu? Jak moc zahřeje?
koupila jsem ho dceři na jaro ale nejradši bych ji ho dala už ted
ale mám strach že ji rano v něm bude ješte zima ale když jdou dopoledne na hřiště jsou třeba už 4 stupně a svítí sluničko. Děkuju za vaše rady a tipy