Zkušenosti se softshell overalem z Lidlu

Anonymní
2.3.25 10:38

Zkušenosti se softshell overalem Lidl

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se softshell overalem z Lidlu? Jak moc zahřeje? :D koupila jsem ho dceři na jaro ale nejradši bych ji ho dala už ted :D ale mám strach že ji rano v něm bude ješte zima ale když jdou dopoledne na hřiště jsou třeba už 4 stupně a svítí sluničko. Děkuju za vaše rady a tipy :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11965
2.3.25 12:04

A je to nějak podšité nebo ne? Já mám teda jen takové ty kalhoty s laclem..jsou podšité tenkým fliecem a ty teď už dceři dávám, pod to tepláky nebo silnejsi legíny a vpohode. pokud to podšité neni..no jakou n neprofpukne takže když pod tím bude mít ještě hrejivou vrstvu tak asi vpohode…ale určitě bych dala nějaké tlustější kalhoty nebo legíny a přes to ještě tepláky na tu cestu na ráno…a teplejší mikinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.3.25 12:07

Lidl prodává levné nekvalitní šunty ze syntetických materíálů, proto v Praze prodával plnou tašku oblečení za 100 Kč. Je dost pravděpodobné, že se v něm bude potit. Ne proto, že by byl tak teplý, ale protože bude málo prodyšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14882
2.3.25 12:51

No nevím, na teď se mi to zda ještě tenke, možná přes to dat zateplenou vestu a byt spíše na sluníčku. Ale i tak, teď dávám dětem ještě vatovane bundicky, je celkově zima a zvlášť, když má byt člověk venku déle, je to znát. Kalhoty mám taky ty zateplene gumové, jak psala @Vladusxx, a ty mi do tohoto počasí prijdou už fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
2.3.25 13:00

Jeden takový overal syn měl kolem 3 let a dobrý, zima mu nebyla. Dneska jsem mu dala softshelku, leginy a nezatepleny gumovy kalhoty. Venku jsme byli od 8 rano tj od 0 stupnu a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20517
2.3.25 13:41

Taky jsem ho ted dceři pořídila a na ted se mi zdá tenký :think: Zatím dávám přechodovou bundu, ta je lehce vatovaná a softshellové kalhoty k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.3.25 13:48

Ted jsem ho taky dceri koupila.ale mela ho na sobe jen 1×. svitilo slunko,tapkala.pod tim mela body, puncochy a mikinu. studena nebyla.ale verim, ze jsou lepsi overaly.ja nechtela kupovat nic draheho, mala zacala teprve chodit a je mi jasne, ze za chvili budou z tech padu prodrena kolena. jinak bych zainvestovala do lepsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.3.25 19:06

Zatím jsem nedávala, ale příští týden asi dám, má být teplo.
A náhodou softshellový věci z Lidlu pro děti mi přijdou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.3.25 20:00

Měli jsme ho, byl zateplený uvnitr asi ovčí vlnou, dávala jsem na chladny podzim a na jaře, v zime ne. Ale přišel mi neprakticky, když se oteplilo, tak nebylo jak sunat horní vrstvu a dite bylo zpocene. Jinak za mě byl celkem kvaitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková