Nosíte ještě podpatky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
28.2.25 07:16

Nosíte ještě podpatky?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kolik z vás v dnešní době nosí vysoké podpatky? Já jsem do nich blázen, nosím je skoro pořád ale poslední dobou si všímám že se po mě dost lidí někdy hloupě dívá tak se chci zeptat jestli je to už v dnešní době špatně co se týče módy? Díky za reakce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.2.25 07:19

Nosím, jsem žena, a chci se cítit jako žena… nechápu kdo může k sukni nosit tenisky např.? pokud si vezmu boty na podpatku, hned vypadám jinak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.25 07:21

@poustevnik975 to já právě taky, akorát občas když vidím to nepochopení od ostatních tak je mi z toho špatně, proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.2.25 07:24

Na lidi bych se vyprdla, jedno by mi to nebylo vzhledem ke zdraví, myslim do budoucnosti.
A nenosim, boli me v nich nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
28.2.25 07:27

Taky nenosím podpatky. Hlavně bych neměla ani k čemu, aby to ladilo :lol: Ale každý ať si nosí co chce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
28.2.25 07:28

Nosila jsem cely zivot, ale po 60.mne v nich boli nohy, takze jen na zvlastni prilezitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.2.25 07:32

Nosím, když se chci cítit víc žensky. Jinak si klidně vezmu k sukni i tenisky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
28.2.25 07:33

Já je nenosila nikdy. Jen na ples a sem tam nějaká společenská událost. Jednu dobu jsem je zkoušela nosit do práce, ale trpěla jsem. Na ty plesy mám teď lodičky ze zdravotní obuvi a stejně mám na konci plesu dost.
Ale já nosím poslední roky hlavně barefoot, takže trpím ve většině běžné obuvi.
Rozhodně se ale na ženu v lodickach nedívám nijak zvlastne. Pokud nemá fakt něco extravagantního.
Pěkně oblečená žena v lodickach, to je krásná elegance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68819
28.2.25 07:36

Nosím jen, když chci fakt zapůsobit a nepotřebuju permanentně někam běhat, což dělám v práci furt, nosím baleríny. Ale ostatní lidi jsou mi úplně buřt, pokud jim totak vyhovuje, je mi to úplně jedno. Vypadá to hezky, to jo, ale moje nohy trpí jen při pohledu na jehly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.25 07:38

@Aries6 já je právě nosím skoro pořád ale poslední dobou mám pocit že už to dnes není IN podle reakcí některých lidí tak si občas připadám hloupě, je pravda že některým chlapům se to líbí ale reakce některých dam nechápu. Je pravda že je každýmu prd po tom co kdo nosí ale zarazilo mě to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8766
28.2.25 07:39

Nosím. Už spíš na akce. Měla jsem teď na plese samozřejmě. A na oslavě. Jinak většinou nosím boty, které mají vyšší část pod patou, ale není to oddělený podpatek. Jednotná bota a má vyšší část pod patou. Třeba tenisky mám takové na běžné nošení. Asi 9-10 cm přidají. Jsem malá no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
28.2.25 07:40
@Medvíšek píše: Více

Tak některá má jehly a vysoké kozačky, k tomu mini sukni, pak to může působit spíš jako lehká děva a proto lidí blbě koukají. Jinak důvod nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
28.2.25 07:41

Neřeš, nosím klobouk, podpatky tak do pěti centimetrů, víc nesnesu kvůli operovaným kolenům a lidé zírají na všechno, co se vymyká standardu.

• Citovat
  • Upravit
24991
28.2.25 07:42

Běžně ne, mám ráda své nohy, výjimečně na akce, svatba, ples, divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.2.25 07:43

Nenosím, nevim, jak je to z hlediska módy, ta mě nezajímá, ale moc dobře vím, jak je to z hlediska zdraví a pohodlí. Takže naposled jsem měla podpatky před 5 lety na pracovním pohovoru :mrgreen: A zaprisahla jsem se, že fakt naposled, jedu uz full barefoot. Akorát spolecenské tance se bez nich fakt tanci fakt blbe, ale tak to beru jako jinou „sportovni“ obuv, tam samozřejmě je to jinak. A občas možná kouknu divně, protože mě už jen pohled na vysoké nebo úzké/špičaté boty bolí, ale snažím se to krotit, jejich nohy=jejich volba :nevim:

Příspěvek upraven 28.02.25 v 07:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková