Nosíte ještě podpatky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
28.2.25 11:17

@j.a.n.i1 o závisti tady nebyla řeč, ptala jsem se úplně na něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
28.2.25 11:21
@j.a.n.i1 píše: Více

Já myslím, že podpatkářky záviděj lidem jako já. My třeba měly v práci podpatky nařízené a pantofle vysloveně zakázané.
Myslím, že mi dotyčné velice záviděli, páč si na mě někdo stěžoval, že jsem si dovolila kacířsky neuposlechnout dress code :lol:

• Citovat
  • Upravit
4341
28.2.25 14:44
@Kolicek95 píše: Více

s tim rizenim to neni uplne pravda, nam naopak vedouci autoskoly podpatky vyslovene nakazal…
ale nesmely to byt jehly, masivni platforma a jakkoliv nestabilni obuv, proste rozumny sirsi podpatek u boty co se nevyvlikne…
a duvod? ze auta nejsou stavena na drobnou nozku malych zen (bylo nss tam nekolik do 160cm), a s patou na zemi na pedaly spatne dosahneme nebo se nam prilis lame noha v kotniku coz muze vest ke kreci…

delala jsem s podpatky i zkousku a vse ok…
proste pevna stabilni obuv je zaklad a vic neni potreba resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.2.25 14:48

Nosim, do prace vzdy, at uz lodicky nebo v lete sandalky, oblibena vyska podpatku je jen 8cm, neprehanim to.
Oblecena chodim v satech, suknich, kalhotove kostymky, jde to hezky dohromady, mam rada hodne zensky styl oblekani.

Ve svem volnu (pokud nejdu na lepsi) ale smatlam vyhradne v Uggach, Converskach ci zabkach a oblekam se lezerne, obcas ala bezdomovec 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
28.2.25 18:45
@Medvíšek píše: Více

No, tak myslim, ze duvod je jasný, jsi desne vztahovacna a ty lidi nejspíš vubec nekoukaj na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.3.25 22:02
@odule píše: Více

Proc by si to neodvazily obout? To je nesmysl, ne? Kdyztak spis nezvladnou to vydrzet na nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 22:13

Nenosím, ale já jsem je nenosila s výjimkou zvláštních společenských událostí nikdy. Vždycky jsem byla ráda v pohybu, za den nechodím běžně 15 tisíc kroků a v podpatcích by to bylo hodně nepříjemné. Taky mám jisté zdravotní potíže, kvůli kterým jsem citlivá na tvrdší nášlap. No a mám i skoliózu, takže záda by mi za nošení podpatků taky nepoděkovala…
Ale je fakt, že mám jedny lodičky na cca 10 cm podpatcích doma a když si je obuju, vypadá najednou každý outfit o 80 % lépe.

• Citovat
  • Upravit
379
2.3.25 07:23

Nosila jsem často, teď nenosím prakticky vůbec. Zdraví. Mám ráda svoje nohy, už mi začínal halux, plochá noha. Jakmile si vezmu nějaké podpatky, cítím, že to nedělá dobře mé bederní páteři a dokonce i kolenům.
A teď jsem čerstvě po úrazu, kdy si myslím, že nějakou dobu nebudu moct vzít podpatky ani na společenské akce typu divadlo a svatba.
I na běhání se snažím vybírat boty s dropem kolem 6 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13212
2.3.25 07:33

Z důvodu zdraví, pohodlí a životního stylu jsou mými nejoblíbenějšími kousky v botníku převážně bílé tenisky a pak tedy i nějaké barevné.
Podpatky mám taky, ale už je prostě neunosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.25 20:44

Nosím, když mám chuť a chci se líbit. Do práce je nosím stále (kancelář).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.25 07:59

Nosíte ještě podpatky

Ja jsem blázen do podpatků, taky je nosím pořád. Z lidí si nic nedělej :srdce: doma mám nějakých 40 párů jehel především pantoflí ( Pleaser ) a podobně a nosím je jak doma tak venku, mám vytříděné botičky na doma a na ven, postel, řízení auta prostě vše a je mi to jedno ať si každý nosí co chce :*

• Citovat
  • Upravit
101696
24.3.25 08:57
@Anonymní píše: Více

Jo a koukam, ze se za to stydíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 14:12
@j.a.n.i1 píše: Více

ty seš vědma nebo proč píšeš takové hlouposti?? ;)

• Citovat
  • Upravit
10874
26.3.25 14:13

Nenosím, z podpadků nad 5 cm mám závrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
26.3.25 15:33

@anonym 57492562

Kdo se za sve prispevky nestydi, nema potrebu je davat anonymne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková