Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nikdy po mně žádná žena nekoukala blbě, kvůli podpatkům.
Takže buď v nich neumíš chodit nebo jsi k nim nevhodně oblečená celkově.
Nenosím, protože jsem i tak docela dost vysoká a nejsou mi pohodlné. Ale rozhodně mi ženy na podpatcích nepříjdou jako exoti.
@kavenka v podpatkách si myslím že chodit umím, už je nosím celkem dlouho a dokonce v nich každodenně řídím, jasně že nosím i rovné boty ale většinou nosím podpatky, oblečená jsem jak kdy ale většinou nějaké šaty, někdy i minisukně ale už ne pod zadek ale trochu delší
co se týče toho neobdivu tak se setkávám spíše s mladými slečnami, dámami. Nevím co se jim na mě nelíbí ale je mi to po přečtení některých reakcí tady v příspěvku fuk, holky mají pravdu. Ať si každý nosí co chce ![]()
Nenosím, neumím v nich chodit a mám přes 180 cm, to by na mě teprve všichni čuměli.😀 Ženy, co umí podpatky nosit obdivuji
@Medvíšek píše: Více
zni to vyzyvave, jak se oblekas. Tak mozna proto.
Hele a co je vlastně in? Já se tím asi nikdy neřídila a je mi jedno, co si okolí myslí. Oblékám se tak, aby se to líbilo mě a bylo mi v tom dobře.
Ano, jsou situace, kdy se člověk musí přizpůsobit i přes „nepohodli“. Ale to nebývá často.
Takže buď v klidu a buď sama sebou.
In moc nejsou, jde to ruku v ruce se zdravým životním stylem, lidi se zajímají o své zdraví, podpatky zdravé prostě nejsou.
Mně se v nich blbě běhá za dětmi, nedá se v nich chodit rychle, nemělo by se v nich řídit. Ale hezké jsou, takže když se chci vyfiknout, tak si je beru.
Nenosim podpatky! Jsem schopná se rozmaznout i na rovné cestě v botaskach. Jen velice výjimečně nosím podpatek. Stejně tak i šaty. Třeba na ples. Na poslední svatbě jsem měla bílé tenisky, byla totiž na golfovém hřišti. Takže celý den po trávě? to bych nedala.
Od covidu nenosim na bezne noseni. Jrdu ten styl s teniskama, ale umim to vystajlovat.
Podpatky nosim jen do divadla, na plesy a pod.
Tak jehly se k minisuknim nenosi. Max jestli mas kozacky se širším podpatkem, tak je to ok.
Jestli na tebe koukaji blbe mlade holky tak te maj proste za attention w*ore. To je vse. Dneska se nosi to, co se nosilo po roce 2000, v drobny obměně.
@poustevnik975 píše: Více
Tak ještě existují balerínjy, žabky, sandálky.
Podpatek může být 2 cm, nebi taky 10 a to už si dost kurfíš nohhu.
A je nesmírně sexy, když dáma sundá botičky a vykoukne vbočený palec a kladívkovité prsty ![]()
@odule píše: Více
Me fascinuje, jak nekteri maji pocit, ze jim okoli musi něco závidět ![]()