Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel mi tam nechal udělat zásnubní prstýnek. Se zlatníkem byl i hodně telefonicky v kontaktu. A dokonce se s ním sešel několikrát osobně. Jinak brilianty/diamanty je možné si i vybrat. Na googlu má hodně recenzí.
@Angry_birds píše:Četla jsem vše, jen mi to přijde psané vše hodně podobně. Proto jsem chtěla recenzi od někoho „mimo“. Děkuji
Manžel mi tam nechal udělat zásnubní prstýnek. Se zlatníkem byl i hodně telefonicky v kontaktu. A dokonce se s ním sešel několikrát osobně. Jinak brilianty/diamanty je možné si i vybrat. Na googlu má hodně recenzí.
@Altavista píše: Četla jsem vše, jen mi to přijde psané vše hodně podobně. Proto jsem chtěla recenzi od někoho „mimo“. Děkuji
Zkušenost nemám, ale ty ceny jsou hodně zajímavé možná až „podezřelé“ ![]()
@ivašot. píše:
Zkušenost nemám, ale ty ceny jsou hodně zajímavé možná až „podezřelé“
Taky mi to tak přijde, proto hledám zkušenosti. Nenašla jsem na ně negativní recenze. Kdyby podváděli bude toho net plný. Jen jsem chtěla nezávislé pozitivní zkušenosti
Ahoj, jak se blíží Vánoce, tak si chci přát šperk. Líbí se mi jejich ceny. Má s nimi někdo prosím zkušenosti? Už se mi stalo, že jsem vyhodila peníze za pěkně brakové brilianty v prstýnku a nerada bych to opakovala. Překontrolovat to nechám, jen pokud jsou zkušenosti, ušetřila bych jeden krok.