Zkušenosti - zuby

37145
2.3.19 21:19

A má nějaké další příznaky? Občas třeba víc slintaji, nechtějí jídlo, dávaj si ruce do pusy, a když koukne do pusy může mít natekle dásně, nebo rovnou se v té dásní rysujou zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
2.3.19 21:20

@adri26 klidne to zuby byt muzou. Nase mala teda nemela u zubu (mala ma dva zatim) az takovou teplotu a nesrazeli jsme, ale kamosky mala mela u kazdeho zubu pres 39. Kdyby teplota lezla a nebo se ti neco nezdalo, zajdi k dr ;) ja ted myslela, ze lezou zuby (nality jednicky nahore, teploty pres 39) a nakonec z toho byla 6. nemoc :roll: prsticky v puse ma nase mala porad…

Zkus natrit nejakym klidnicim gelem dasnicky a uvidis…a ji normalne? Nema nalite dasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
2.3.19 21:44

Zuby v dásních právě nevidím nateklý možná trochu jsou, ale jak říkám prd poznám. Delalo mu dneska dobre, když mohl zuzlat kovový věci, třeba víčko od kok.oleje nebo vršek přesnídávky, ruku si strká do pusy už dyl teda a slinta tak nějak pořád. :D některý hračky si rval do pusy a některý zase ne. Měl akorát ráno tu teplotu a byl přes den uknouranej, ale jinak právě nic žádná rýma a tak. Jinak teda uvidím zítra a v pondělí se chystám k Dr zavolat alespoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.3.19 21:47

U nás jsem si myslela xkrat ze to jsou zuby a nakonec vylezly až když jsem to nečekala :) zuby to být můžou a nemusí. Doktorka mi vysvětlovala, ze ve vzduchu lítá tolik různých viru a bacilu, ze ani nevíme kdy se to malé telicko s něčím vyporadava a nemusí mít kašel a rymu. Syn nakonec zuby dost proziva, tři týdny se budil snad 10× za noc knouranim, přes den to šlo… pak nic a za týden najednou zub… takže má spodní… a teď zase začíná období knourani v noci a dneska byl teda úplně šílený i večer, takže čekám ze se někde něco zase objeví :) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
2.3.19 21:47

Jinak mi jedl, ale třeba k obědu snědl min a hlavně pak dlouho pije nebo aspoň dudla flašku. Do včerejška ji až na vyjímky nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
2.3.19 21:48

@Verurizeckova tak uvidíme co se objeví, díky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.3.19 21:51

Jo a jinak bych nedavala žádné přípravky na teplotu, pokud není víc než 38, aby si malý taky budoval imunitu… prikladam fotku jak vypadaly boule dole… ale zuby teda vylezly az měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
2.3.19 21:55

No on si tam nenechá moc koukat právě. :D jj já teplotu nesrazim pokud je pod 38, ale teď jsem to dala i na bolest, protože bylo vidět že ho prostě něco bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.3.19 23:20

Muzou to klidne zuby byt…proste v ty dasnicce poporustaji a prorezavaji se postupne ;) holt to neni tak, ze by to bylo hned…dceri se dolni jednicky od prvnich priznaku prorezavaly asi mesic jeden a dalsi mesic druhej ;) prvni vylezl cca v pul roce a slintala a cucala prsty od 3 m ;) ted zase v pusince neco nahani ukazovackem, ma nality vrchni jednicky, tak ocekavam, kdy se ukazou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.3.19 11:05

Tak malej dneska lepši i v noci bylo min buzení a teplota žádná. Když se chci podívat do pusy tak se hrozně vzteka, knourani občas trochu. Tak uvidím co se objeví, jestli to byli zuby nebo nějaký rychlobacil. Jinak teda díky za názory. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí