Upadený pupeční pahýl

95
2.3.19 15:37

@petra432 dal cistit lihem..ona ta krev, stroupky, hnis…zmizi a bude pupik uz pekny,)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
2.3.19 15:40

Je to úplně normální - dcera to taky tak měla, nenechala jsem jí to ustřihnout. Péče byla pořád stejná, večer po koupání vatovou tyčinkou s lihem vyčistit - ale pořádně i dovnitř, paní doktorka ve zlínské porodnici říkala „nebát se toho“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
2.3.19 15:41

Je to v pořádku. Dokud v pupíku bude to bílé-nažloutlé, tak několikrát denně zakápnout lihem, případně trochu očistit vatičkou s lihem. Postupně se to zatáhne a bude mít normální pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.3.19 15:46

Moc děkuju, teď jste mě uklidnili..😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
2.3.19 16:19

Jak psáno - lihovat. U nás ještě 14 dní po odpadnutí pahýlu v pupíku trochu stroupek, už je mnohem hezčí a zatažený, ale stejně dr. ještě dnes říkala, jednou denně lihujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
2.3.19 17:11

nejlepší jsou na to ty čtverecky z buničiny, při čistění vatou tam můžou zůstat vlákna a to není dobré… jinak jak píšou ostatní - čistit lihem právě vevnitř pupíku (výraz obkroužila evokuje, že to čistíš jen z venku…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.3.19 17:58

@alialiali Ten pahýlek upadl dneska, takže jsem se dovnitř nedostala.. Ale samozřejmě budu čistit celý pupík..😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí