Zlatá koupelna

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
935
25.2.15 13:38

Zlata koupelna

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas nema nahodou zkusenosti se zlatou koupelnou. Moc bych si totiz prala udelat koupelnu a toaletu ve zlatem obkladu. Zatim jsem se divala na paru mistech a asi budu mit problem vybrat neco, co se mi libi :roll: proto pokud mate nejaka doporucena mista, byla bych moc vdecna! Moje predstava je aspon neco takove:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
25.2.15 13:46

To je krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.2.15 13:50
@Karleon píše:
To je krásné!

Take se mi to velice libi:-) jen opravdu najit hezkou zlatou dlazbu je malinko problem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 13:52
@Sini píše:
Take se mi to velice libi:-) jen opravdu najit hezkou zlatou dlazbu je malinko problem :roll:

Ty bys chtěla i zlatou dlažbu? Jako, je to pěkné, ale možná bych právě k tomu volila krémové doplňky i dlažbu, příp. hnědé… ono, čeho je moc, toho je příliš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.2.15 13:57

Dlažbu bych taky volila hnědou, ona pak chytne odstín od těch zdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.2.15 14:01

@ptacak Jsou odstiny, kdy se mi libi, ze je dlazba s obkladem stejna u tohohle si nejsem uplne jista, ale oboji je tezke najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
25.2.15 14:06
@kolik píše:
Za me: Jdu si vykloktat zachodovou kachnickou :D Neni to muj styl.

Já také - zlato nesnáším jako takové, ani na krk bych nepověsila nic žlutého, mít koupelnu ze zlata…no to neeee…mě se líbí dřevo a přírodní materiál jako takový - tohle je můj sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.2.15 14:09

@Sini jéé to je moc pěkný, něco v tom smyslu bych chtěla taky, máme vybraný i podobný obklad, je to fakt kráásný :kytka: Ale rozhodně bych nevolila zlaté i dalždice, to fakt ne, toho by bylo asi moc… ALe na té fotce je to udělané pěkně

Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 14:11

@Sini Zlatá barva je hooodně ošemetná, ono jen o trochu víc tou zlatou přešvihneš a jsi v intencích kolotočářů a buranů. Mně se líbí, co jsi dala za obrázek, ale přiznám se, že bych tak asi nedělala celé stěny… navíc u té zlaté mám ještě jeden problém - hrozně se okouká.

Přidávám obrázky, jak by se to líbilo mně… ale sama se nakonec stěhuji do domu, kde si koupelnu necháváme dělat v krémovo-stříbrné barvě :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.2.15 14:11

@S.Ivanka Tak jasne je to otazka vkusu. navic pokud zlato uz ze zasady ne, tak zlata koupelna by byla opravdu nestastna volba :lol:…ja zase nemusim tyhlety drevene efekty ackoliv vim, ze momentalne v tech lepsich casopisech o bydleni jsou docela popularni, ale me to strasne pripomina saunu nebo tak neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.2.15 14:12

@ptacak tak to foto na pravo, to je moooc pěkné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.2.15 14:13
@LenďuleB píše:
@Sini jéé to je moc pěkný, něco v tom smyslu bych chtěla taky, máme vybraný i podobný obklad, je to fakt kráásný :kytka:

A kdepak jste vybirali? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 14:13

@S.Ivanka Vidíš, je to otázka vkusu, to co jsi dala např. ty, to mi přijde hrozné… Takže hanit něčí vkus stylem „jdu si vykloktat“ atd. je zbytečné, nemyslíš? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.2.15 14:17

@Sini byli jsme se mrknout v Praze v Čestlicích, je tam kouplenových studiií víc no a te´d nevím kde přesně to bylo, byly tam dlaždice s hnědo - zlatou mozaikou, k dlaždicím na styl mramoru béžové barvy, vypadá to fakt pěkně, zkusím najít fotku. Jsme teprve ve fázi „plánování“ Tedy postaveno už máme, te´d se dělají vnitřky, no a pak to začně, uvažovala jsem i o nějakém bytovém architektu, nemáš typ? :hug:

Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.2.15 14:18
@ptacak píše:
@Sini Zlatá barva je hooodně ošemetná, ono jen o trochu víc tou zlatou přešvihneš a jsi v intencích kolotočářů a buranů. Mně se líbí, co jsi dala za obrázek, ale přiznám se, že bych tak asi nedělala celé stěny… navíc u té zlaté mám ještě jeden problém - hrozně se okouká.

Přidávám obrázky, jak by se to líbilo mně… ale sama se nakonec stěhuji do domu, kde si koupelnu necháváme dělat v krémovo-stříbrné barvě :mrgreen:

Take jsou velice krasne!! No uvidi se podle nabidky obkladu :roll:…nebo mozna take skoncim uplne nekde jinde :lol: i kdyz zatim zadny zalozni plan nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí