Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas nema nahodou zkusenosti se zlatou koupelnou. Moc bych si totiz prala udelat koupelnu a toaletu ve zlatem obkladu. Zatim jsem se divala na paru mistech a asi budu mit problem vybrat neco, co se mi libi
proto pokud mate nejaka doporucena mista, byla bych moc vdecna! Moje predstava je aspon neco takove:
@Karleon píše:
To je krásné!
Take se mi to velice libi:-) jen opravdu najit hezkou zlatou dlazbu je malinko problem ![]()
@Sini píše:
Take se mi to velice libi:-) jen opravdu najit hezkou zlatou dlazbu je malinko problem
Ty bys chtěla i zlatou dlažbu? Jako, je to pěkné, ale možná bych právě k tomu volila krémové doplňky i dlažbu, příp. hnědé… ono, čeho je moc, toho je příliš. ![]()
Dlažbu bych taky volila hnědou, ona pak chytne odstín od těch zdí ![]()
@ptacak Jsou odstiny, kdy se mi libi, ze je dlazba s obkladem stejna u tohohle si nejsem uplne jista, ale oboji je tezke najit.
@kolik píše:
Za me: Jdu si vykloktat zachodovou kachnickouNeni to muj styl.
Já také - zlato nesnáším jako takové, ani na krk bych nepověsila nic žlutého, mít koupelnu ze zlata…no to neeee…mě se líbí dřevo a přírodní materiál jako takový - tohle je můj sen
@Sini jéé to je moc pěkný, něco v tom smyslu bych chtěla taky, máme vybraný i podobný obklad, je to fakt kráásný
Ale rozhodně bych nevolila zlaté i dalždice, to fakt ne, toho by bylo asi moc… ALe na té fotce je to udělané pěkně
Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:11
@Sini Zlatá barva je hooodně ošemetná, ono jen o trochu víc tou zlatou přešvihneš a jsi v intencích kolotočářů a buranů. Mně se líbí, co jsi dala za obrázek, ale přiznám se, že bych tak asi nedělala celé stěny… navíc u té zlaté mám ještě jeden problém - hrozně se okouká.
Přidávám obrázky, jak by se to líbilo mně… ale sama se nakonec stěhuji do domu, kde si koupelnu necháváme dělat v krémovo-stříbrné barvě ![]()
Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:12
@S.Ivanka Tak jasne je to otazka vkusu. navic pokud zlato uz ze zasady ne, tak zlata koupelna by byla opravdu nestastna volba
…ja zase nemusim tyhlety drevene efekty ackoliv vim, ze momentalne v tech lepsich casopisech o bydleni jsou docela popularni, ale me to strasne pripomina saunu nebo tak neco
@LenďuleB píše:
@Sini jéé to je moc pěkný, něco v tom smyslu bych chtěla taky, máme vybraný i podobný obklad, je to fakt kráásný
A kdepak jste vybirali? ![]()
@S.Ivanka Vidíš, je to otázka vkusu, to co jsi dala např. ty, to mi přijde hrozné… Takže hanit něčí vkus stylem „jdu si vykloktat“ atd. je zbytečné, nemyslíš?
![]()
@Sini byli jsme se mrknout v Praze v Čestlicích, je tam kouplenových studiií víc no a te´d nevím kde přesně to bylo, byly tam dlaždice s hnědo - zlatou mozaikou, k dlaždicím na styl mramoru béžové barvy, vypadá to fakt pěkně, zkusím najít fotku. Jsme teprve ve fázi „plánování“ Tedy postaveno už máme, te´d se dělají vnitřky, no a pak to začně, uvažovala jsem i o nějakém bytovém architektu, nemáš typ? ![]()
Příspěvek upraven 25.02.15 v 14:21
@ptacak píše:
@Sini Zlatá barva je hooodně ošemetná, ono jen o trochu víc tou zlatou přešvihneš a jsi v intencích kolotočářů a buranů. Mně se líbí, co jsi dala za obrázek, ale přiznám se, že bych tak asi nedělala celé stěny… navíc u té zlaté mám ještě jeden problém - hrozně se okouká.Přidávám obrázky, jak by se to líbilo mně… ale sama se nakonec stěhuji do domu, kde si koupelnu necháváme dělat v krémovo-stříbrné barvě
Take jsou velice krasne!! No uvidi se podle nabidky obkladu
…nebo mozna take skoncim uplne nekde jinde
i kdyz zatim zadny zalozni plan nemam