V paneláku netopí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
24.2.15 20:21

V paneláku netopí

Ahojky holky, je to možné, jsem fakt naštvaná. Dneska snad půl dne netopí. Nevím, proč neznám příčinu. Manžel nic radši neřeší, prý přestávka. Ale jako je mi zima, jsem tu ve svetru, mám tu 5ti leté dítě, které je trošku nemocné a je jako zima jak o v márnici, Přece nemohou jen tak vypnout topení a nebo mohou? Žádné upozornění nikde neviděla jsem, takže jsem snad právem nastvaná. Prominte, potřebovala jsem to někde vyplodit, manžel na mě, vždyt to neřeš, oni to zapnou, kdy. Prý čistí kotel, :/. Co by jste dělali na mém míste vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
24.2.15 20:23

Zalezla pod peřinu.

kolik tam máte? my měli v baráku 13. když spadnul kotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
24.2.15 20:24

@Lama Lama to nevím, teploměr nemáme, ale asi tak 18 bych tipla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 20:24

Kolik mate v marnici? Ja bych zalezla do perin s kotlem horkeho caje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.2.15 20:25

@tumpach No meli dat ze slusnosti vedet a hlavne jak dlouho ta vyluka bude, aby se na to clovek nejak mohl pripravit (jit pryc, k nemu na nastevu atd), ale jestli cisti kotel, tak je to asi potreba a musi se to pretrpet. U nas bych treba volala na Bytos, co je za bordel, ze nedaj vedet a netopi, aby se to priste neopakovalo, nevim kdo to ma na starosti u vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Pokud nemůžete jít na noc k někomu, tak se oblíknout, co jinýho chceš dělat. buď ráda, že j ena únor krásně teplo, a venku teď nezuří vánice, a není 10 pod nulou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

Tak, když nechce manžel, tak bych zjistila já, co a jak, proč netopí a kdy dojde k nápravě.

A pořídila bych přímotop, pro případ nouze jako tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Byla bych naštvaná úplně stejně. :cert: :cert: :cert: Ale co dělat a jak se to řeší netusim. Zašla bych za nejakym domovnikem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726

@tumpach šla bych spát :nevim: Nám když nejel v baráku kotel - opravář mohl až za 2 dny (a to je ze známosti), tak jsme tu měli 15 stupnu a k tomu mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
24.2.15 20:26
@tumpach píše:
Ahojky holky, je to možné, jsem fakt naštvaná. Dneska snad půl dne netopí. Nevím, proč neznám příčinu. Manžel nic radši neřeší, prý přestávka. Ale jako je mi zima, jsem tu ve svetru, mám tu 5ti leté dítě, které je trošku nemocné a je jako zima jak o v márnici, Přece nemohou jen tak vypnout topení a nebo mohou? Žádné upozornění nikde neviděla jsem, takže jsem snad právem nastvaná. Prominte, potřebovala jsem to někde vyplodit, manžel na mě, vždyt to neřeš, oni to zapnou, kdy. Prý čistí kotel, :/. Co by jste dělali na mém míste vy??

Přesně taková reakce byla mého manžela, když nám netopili. Myslela jsem, že ho zabiju…, jeho flegmatický přístup mě iritoval. Doma jsme měli tříletou holku, která byla v té době nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
24.2.15 20:26
@tumpach píše:
@Lama Lama to nevím, teploměr nemáme, ale asi tak 18 bych tipla

hmm, tak to máme v noci běžně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.2.15 20:29
@kokomo píše:
hmm, tak to máme v noci běžně :lol:

Ale ona pise, ze jim netopi pul dne, ne jenom tedka, takze ma 18ct pres den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.2.15 20:29

@tumpach Co to je za panelák?? My jsme za celou zimu neotočily kohoutek a máme tu pořád +- 21-23 st. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
24.2.15 20:30
@Miša.F píše:
@tumpach Co to je za panelák?? My jsme za celou zimu neotočily kohoutek a máme tu pořád +- 21-23 st. :think: ;)

no, to jo, ale když se netopí nikde, netopí ani stoupačky, tak to prostě klesne.
nevěř tomu, že kdyby do baráku nebylo zavedené dálkové topení, budete mít 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
24.2.15 20:31
@Hanka79 píše:
Ale ona pise, ze jim netopi pul dne, ne jenom tedka, takze ma 18ct pres den ;)

i to se dá překlepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1