Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, je to možné, jsem fakt naštvaná. Dneska snad půl dne netopí. Nevím, proč neznám příčinu. Manžel nic radši neřeší, prý přestávka. Ale jako je mi zima, jsem tu ve svetru, mám tu 5ti leté dítě, které je trošku nemocné a je jako zima jak o v márnici, Přece nemohou jen tak vypnout topení a nebo mohou? Žádné upozornění nikde neviděla jsem, takže jsem snad právem nastvaná. Prominte, potřebovala jsem to někde vyplodit, manžel na mě, vždyt to neřeš, oni to zapnou, kdy. Prý čistí kotel, :/. Co by jste dělali na mém míste vy??
Zalezla pod peřinu.
kolik tam máte? my měli v baráku 13. když spadnul kotel.
@Lama Lama to nevím, teploměr nemáme, ale asi tak 18 bych tipla
Kolik mate v marnici? Ja bych zalezla do perin s kotlem horkeho caje.
@tumpach No meli dat ze slusnosti vedet a hlavne jak dlouho ta vyluka bude, aby se na to clovek nejak mohl pripravit (jit pryc, k nemu na nastevu atd), ale jestli cisti kotel, tak je to asi potreba a musi se to pretrpet. U nas bych treba volala na Bytos, co je za bordel, ze nedaj vedet a netopi, aby se to priste neopakovalo, nevim kdo to ma na starosti u vas ![]()
Pokud nemůžete jít na noc k někomu, tak se oblíknout, co jinýho chceš dělat. buď ráda, že j ena únor krásně teplo, a venku teď nezuří vánice, a není 10 pod nulou ![]()
Tak, když nechce manžel, tak bych zjistila já, co a jak, proč netopí a kdy dojde k nápravě.
A pořídila bych přímotop, pro případ nouze jako tento.
Byla bych naštvaná úplně stejně.
Ale co dělat a jak se to řeší netusim. Zašla bych za nejakym domovnikem. ![]()
@tumpach šla bych spát
Nám když nejel v baráku kotel - opravář mohl až za 2 dny (a to je ze známosti), tak jsme tu měli 15 stupnu a k tomu mimino…
@tumpach píše:
Ahojky holky, je to možné, jsem fakt naštvaná. Dneska snad půl dne netopí. Nevím, proč neznám příčinu. Manžel nic radši neřeší, prý přestávka. Ale jako je mi zima, jsem tu ve svetru, mám tu 5ti leté dítě, které je trošku nemocné a je jako zima jak o v márnici, Přece nemohou jen tak vypnout topení a nebo mohou? Žádné upozornění nikde neviděla jsem, takže jsem snad právem nastvaná. Prominte, potřebovala jsem to někde vyplodit, manžel na mě, vždyt to neřeš, oni to zapnou, kdy. Prý čistí kotel, :/. Co by jste dělali na mém míste vy??
Přesně taková reakce byla mého manžela, když nám netopili. Myslela jsem, že ho zabiju…, jeho flegmatický přístup mě iritoval. Doma jsme měli tříletou holku, která byla v té době nemocná.
@tumpach píše:
@Lama Lama to nevím, teploměr nemáme, ale asi tak 18 bych tipla
hmm, tak to máme v noci běžně ![]()
@kokomo píše:
hmm, tak to máme v noci běžně
Ale ona pise, ze jim netopi pul dne, ne jenom tedka, takze ma 18ct pres den ![]()
@tumpach Co to je za panelák?? My jsme za celou zimu neotočily kohoutek a máme tu pořád +- 21-23 st.
![]()
@Miša.F píše:
@tumpach Co to je za panelák?? My jsme za celou zimu neotočily kohoutek a máme tu pořád +- 21-23 st.![]()
no, to jo, ale když se netopí nikde, netopí ani stoupačky, tak to prostě klesne.
nevěř tomu, že kdyby do baráku nebylo zavedené dálkové topení, budete mít 21.
@Hanka79 píše:
Ale ona pise, ze jim netopi pul dne, ne jenom tedka, takze ma 18ct pres den
i to se dá překlepat.