Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, teď jak jsou mrazi jsem docela navstvana. Domovnik vypíná topení nejdéle ve 22 h. Což mi přijde hloupé. Snad at si doma topí každý jak chce, ale měla by být ha možnost. Jak to máte vy v paneláku?
@Anonymní píše:
Ahoj, teď jak jsou mrazi jsem docela navstvana. Domovnik vypíná topení nejdéle ve 22 h. Což mi přijde hloupé. Snad at si doma topí každý jak chce, ale měla by být ha možnost. Jak to máte vy v paneláku?
No o bych mu v tomhle počasí dala. Ostatním to nevadí?
A domovnik je kdo, pronajimatel? Je to nesmysl, pokud si platite, musite mit moznost mit teplo porad
Jsme v družstvu. Nevím jak to mám nazvat. Tak správce paneláku. Vždy se topí od 6:00 nejdéle do 22:00. Jindy mi to nevadí až teď když venku je - 16.
Také bydlím v družstevním bytě. Topí tu v týdnu od půl šesté do 22:00 a o víkendu od 6:00 do 22:00 i v tyto mrazy. Před osmi lety se v nočních hodinách vypínala i teplá voda…děs.
@Anonymní píše:
Také bydlím v družstevním bytě. Topí tu v týdnu od půl šesté do 22:00 a o víkendu od 6:00 do 22:00 i v tyto mrazy. Před osmi lety se v nočních hodinách vypínala i teplá voda…děs.
V dnesni dobe mi to prijde jako hloupy vtip a neverila bych ze takova regulace jeste existuje
my teda obvykle pres noc take netopime ale ted v techto mrazech ano a hlavne vime ze si to regulujeme sami a kdykoliv muzeme vypnout/zapnout. toto vam nezavidim a obratit se me napada jedině na město?
Jak to může kdokoliv vypnout?
taky panelák, družstvo a topí centrální kotelna pro celý město, nic se nevypínà.
@malá_holka píše:
Jak to může kdokoliv vypnout?taky panelák, družstvo a topí centrální kotelna pro celý město, nic se nevypínà.
Můžou mít vlastní kotelnu. My taky máme. Jen pro jeden panelák. Topí se non stop v zimě.
Tak to by si za rámeček nedal.. Kor jak máme doma dvě malé děti.. To by mě nechtěl poznat jak by mi vypl topení
Bude 23hod. a já jedu na 5 skoro všechna topení
To bych řešila..
@Anonymní píše:
To jako vážně?? ![]()
@Russet píše:
Můžou mít vlastní kotelnu. My taky máme. Jen pro jeden panelák. Topí se non stop v zimě.
ajo
ale i tak to je drsný. to bych taky řešila. Co to je? jentak z pozice domovníka jít a vypnout topení v mrazech? vždyť si to platí všichni. ikdyž možná jim hučí radiatory, to bych chápala, u nás to je na budku někdy. spím se špuntama skrz to
a to na noc vypínáme a stejně hučí a klape ![]()
A kolik tam přes den máte? Jak rychle vám byt vychladne? My máme barák, chlap topí uhlím jen odpoledne. Dopoledne si pouštím plyn. V noci vlastně taky netopíme. Ráno tady bývá teda 18 stupňů, to je pravda, ale nevadí nám to. Fungujeme běžně při 20. Jak je tady 23, tak jsem hotová.
Nechci říct, že je to dobře, ale hodně lidí na vsích, kde se topí tuhým palivem, to mají vlastně podobně. Ale dobrovolně, to je pravda.
@Anonymní píše:
Jsme v družstvu. Nevím jak to mám nazvat. Tak správce paneláku. Vždy se topí od 6:00 nejdéle do 22:00. Jindy mi to nevadí až teď když venku je - 16.
A od 22 hodin jako netopi vubec nebo se temperuje na nejakou nizsi teplotu, jsko vsude jinde?