V paneláku netopí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1726
24.2.15 20:31
@Hanka79 píše:
Ale ona pise, ze jim netopi pul dne, ne jenom tedka, takze ma 18ct pres den ;)

já vím, jen mi to zkrátka přijde úsměvné - nechápu, jak může být v paneláku zima jako v márnici, když se tam půl dne netopí…

EDIT: my když v noci v baráku netopíme - to je také půl dne, tak to spadne na těch 18…
ale chápu, že je to opruz a člověka to dokáže vytočit :kytka:

Příspěvek upraven 24.02.15 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 20:32

Chápu že tě to štve bez upozornění. Pokud jseš opravdu hodně naštvaná tak se jdi zeptat domovníka. A určitě nezmrznete, mi tady máme každé ráno 15st. A děti 1,5 a 3 roky. Mimochodem 18 je doporučovaná ložnicová teplota. Tak šup do peří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
24.2.15 20:33

U nas uz skoro taky netopi, nevim, jak je u vas, ale u nas bylo 10 stupnu venku…u nas se topi, dle teplot venku…jinak ja celou zimu nezapnula ani jeden radiator…mate zatepleny ten panelak? jinak teda 18 stupnu je podle me fajn, ale zalezi asi na cloveku…my musime mit na spani tak 16, jinak nam je horko a to spime jeste nazi nekdy :lol: asi jsme nejak horkokrevni nebo nevim…syn to stejne, uz mu netopim a to ma 10 mesicu, je hned durch a ma rymu…nekdy je fakt lepsi min, jak vic…a jeste by me zajimalo, co s tim manzel udela? to ma jet a servat ty „topice“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.15 20:33

@kokomo napodobne ja treba netopim, pokud mozno vubec to uz musi bejt -20 abych pritopila jinak si klidne nechavam celorocne po, celej den otevreny okna. Nadruhou stranu je pak problem s tim malym ditetem muze se nastydnout nebo bude minimalne protivny kdyz je mu zima a kdyz na to lidi nejsou zvykli tak neni prijemny chodit doma pomalu v bundach :-D jediny co mi napada zapnout elektricky kaminka nebo neco podobnyho a modlit se at to brzo spusti ale v tech panelakach to nebejva az tak drsny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.2.15 20:34

@Lama Lama Asi jo, máš pravdu :palec:.Stoupačky máme v koupelně a v ložnici, obě tyto místnosti jsou zavřené a ta teplota je v obýváku, ale asi by to bylo znát, kdyby to vypnuli úplně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 20:34
@kokomo píše:
já vím, jen mi to zkrátka přijde úsměvné - nechápu, jak může být v paneláku zima jako v márnici, když se tam půl dne netopí…

no on je clovek zvykly na nejakou svoji teplotu, mama kdyz k nam prijde, tak si bere svetr navic, protoze ja tu kolikrat tech 18 pres den mam a ja kdyz prijdu k nim, tak zase chcipam vedrem v jejich 23 stupnich. Pokud jsou zvykli treba na 21, 18 uz muze byt dost neprijemna teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.15 20:35

Naše teta topila troubou. levný to asi nebude, ale na půl den to nezrujnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
24.2.15 20:36
@Miša.F píše:
@tumpach Co to je za panelák?? My jsme za celou zimu neotočily kohoutek a máme tu pořád +- 21-23 st. :think: ;)

my to stejne, taky to nechapu, ani jsme jednou letos neotocila kohoutek a chodim doma v tilku :mrgreen: asi zalezi spis na tom, jak je kdo zimomrivy…a to podotykam, ze netopi nikde a je tu porad stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.2.15 20:36

@donaga Tak to zrovna musím oponovat, max. topí nad námi a pod námi, vedle nás jsou zrovna byty prázdné :lol:.Máme panelák zateplený, takže to je možná taky znát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.15 20:37
@Miša.F píše:
@donaga Tak to zrovna musím oponovat, max. topí nad námi a pod námi, vedle nás jsou zrovna byty prázdné :lol:.Máme panelák zateplený, takže to je možná taky znát :think:

ale i to je izolace. v baráku když zdechl kotel, tak tu za půl den bylo 13 a to venku bylo okolo nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.2.15 20:40
@tumpach píše:
Ahojky holky, je to možné, jsem fakt naštvaná. Dneska snad půl dne netopí. Nevím, proč neznám příčinu. Manžel nic radši neřeší, prý přestávka. Ale jako je mi zima, jsem tu ve svetru, mám tu 5ti leté dítě, které je trošku nemocné a je jako zima jak o v márnici, Přece nemohou jen tak vypnout topení a nebo mohou? Žádné upozornění nikde neviděla jsem, takže jsem snad právem nastvaná. Prominte, potřebovala jsem to někde vyplodit, manžel na mě, vždyt to neřeš, oni to zapnou, kdy. Prý čistí kotel, :/. Co by jste dělali na mém míste vy??

Je manžel alespoň krásnej? Že by byl na okrasu obydlí. :lol: Chápu tě. Tohle mě v paneláku taky štvalo. V baráku mám 21 stupňů a taky jsem si musela zvykat. Snad vám to do zítřka pustí.

• Citovat
  • Upravit
1726
24.2.15 20:40
@Lama Lama píše:
ale i to je izolace. v baráku když zdechl kotel, tak tu za půl den bylo 13 a to venku bylo okolo nuly.

nechápu, v našem 200 let staré nezatepleném domě v noci přes zimu netopíme (tedy pokud není -10 a míň) a nikdy jsme neklesli pod 18, když nefungoval kotel a bylo kolem nuly, tak jsme tu dva dny měli 15st, níž to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.15 20:43
@kokomo píše:
nechápu, v našem 200 let staré nezatepleném domě v noci přes zimu netopíme (tedy pokud není -10 a míň) a nikdy jsme neklesli pod 18, když nefungoval kotel a bylo kolem nuly, tak jsme tu dva dny měli 15st, níž to nešlo…
:nevim: my tu máme na noc 17 pak to od rána netopilo, večer 13,5.v podstatě to možná netopilo celý den, páč na tu noc na 17 to asi netopí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.2.15 20:46
@tumpach píše:
@Lama Lama to nevím, teploměr nemáme, ale asi tak 18 bych tipla

18 je naše běžná teplota v baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
24.2.15 20:47
@Lama Lama píše: :nevim: my tu máme na noc 17 pak to od rána netopilo, večer 13,5.v podstatě to možná netopilo celý den, páč na tu noc na 17 to asi netopí.

jo jo, tak to už chápu, jsem si myslela, že v noci topíte a když přestanete, tak vám to takhle spadne, ale 17 v noci odpovídá tomu, že kotel přes noc netopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí