Zlatý stafylokok

8448
5.1.07 19:23

Zlatý stafylokok

Ahoj, mám takovou otázku, snažíme se o mimi. Tchýně má zlatého stafylokoka v krku. Chtěla bych se zeptat, jestli mi to může nějak v těhu ublížit a hlavně není to riziko pro novorozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
5.1.07 20:41

Manžel má zaltýho stafylokoka a v pohodě, říkali jsme to všude, v těhu na genetice, u gyndr, v porodnici, dětské dr a nikdo nic neříkal, manžel samotnej s tím problémy nemá vůbec. Teď čekáme druhý mimi a malej je absolutně v pohodě, těhu taky, problémy jen preeklampsie, ale to nemá se stafylokokem nic společnýho takže myslím, že se můžete vesele snažit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.07 20:48

ahoj

u mě bydlí v krku:o( nastěhoval se tam v půlce těhu… prostě mi jen dělali výtěr z krku protože mě v něm bolelo (kdybych k dr nešla a léčila jak obvykle tak se na to nikdy nepřijde)

nepřeléčuje se protože se dopředu neví na jaký atb není rezistentní… takže spolu žijeme… dokud nezačne dělat neplechu… třeba že bych byla víc nemocná atd atd..

a ted … šíří se normálně kapénkovou infekcí… můžeš to chytnout kdekoli.....

syn byl nemocný… stále pokašlává… tak se prostě udělaly výtěry z krku… a nemá tam nic… nechápu… pořád jíme z jednoho talíře…

stafylokokům zmar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.1.07 15:15

Ahoj, já jsem zlatého stafylokoka měla taky v průběhu 2. těhotenství a vše dopadlo dobře, teď už ho nemám, teda aspoň doufám. I když je prý těžké se ho zbavit, pomohly mi antibiotika. Myslím, že to těhotenství vadit nebude. Spousta lidí ho prý má a vůbec o tom neví.
Ahoj Anajka

• Citovat
  • Upravit
8448
11.1.07 08:44

Holky, díky. Jsem ráda, že můžu být klidná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.1.07 08:47

Tak ja nemela tolik stesti, se zlatem v krku jsem bojovala asi 2 roky, lecena x ATB a nezabralo, nakonec jsem skoncila v nemocnici a vyndali mi krcni mandle............a svte div se, odvtedy mam klid..........je to uz 7 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí