Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet nic hroznyho jsem nenapsal normální běžný téma jako jiný temata
@Roman18 píše:
@Russet nic hroznyho jsem nenapsal normální běžný téma jako jiný temata
Jen opakovaně píšeš, že krást je v pohodě, a ještě chceš návod, jak být dobrý zloděj? Tak to budeš asi muset jinam, tady ti nikdo neporadí.
@admin píše:
Dobrý den.Diskusi jsem lehce změnila název, přesunula ji do kategorie „Pro zábavu“ a zatím ponechávám.
Jestli je zakladatel troll, nedokážu zodpovědně říci…Každopádně diskusi sleduji
Hezký den všem!
Petra
Vám se zdá normální člověk který ve více diskuzí veřejně prohlašuje že by raději kradl, než by se snažil více vydělat? Mně tedy ne.
Dobrý den.
@mamule42 píše:
Vám se zdá normální člověk který ve více diskuzí veřejně prohlašuje že by raději kradl, než by se snažil více vydělat? Mně tedy ne.
Chápu, co říkáte. Nicméně, já tu nejsem od toho, abych hodnotila, který uživatel je (ještě) normální, a který (už) nikoliv… ![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Chápu, co říkáte. Nicméně, já tu nejsem od toho, abych hodnotila, který uživatel je (ještě) normální, a který (už) nikoliv…
Petra
Prosím vás, vždyť ty jeho diskuze jsou jasná provokace, navíc opakovaně debatuje o porušování zákonů (krádeže a jak jsou skvělé), jindy zamykáte a mažete jak o život.
Začni vydělávat jak schopnej chlap
.
Za co pracujes? A života se jen ty sam?
@admin píše:
Dobrý den.Chápu, co říkáte. Nicméně, já tu nejsem od toho, abych hodnotila, který uživatel je (ještě) normální, a který (už) nikoliv…
Petra
tak po mně chtěl v SZ návod DO KOLIKA KORUN teda může krást a jak se to pak řeší a trestá a sčítá
buď jen provokuje, nebo je to na Ban! ať tak či tak je to ubožák ![]()
@_.Emilyyy píše:
Začni vydělávat jak schopnej chlap.
Za co pracujes? A života se jen ty sam?
Tak já můžu vydělávat spís někde tak ve fabrice nebo v obchoďáku a nebo jako uklízeč nebo v kuchyni takže na víc peněz to není to je tak tak na uziveni!
Kdybys nebyl tak tupej a zaměřil bys svou snahu a energii směrem ke sebevzdělání, třeba bys našel lépe placenou práci a nemusel bys přemýšlet, kde co čajznout.
@Lucy75 píše:
tak po mně chtěl v SZ návod DO KOLIKA KORUN teda může krást a jak se to pak řeší a trestá a sčítábuď jen provokuje, nebo je to na Ban! ať tak či tak je to ubožák
@Roman18 píše:
Dobrý je prej krást na horách tam je hodně turistu
Ale zas jsou obvykle v dobrý fyzický kondici!☝️
Doběhnou tě na to tata, nakopou ti prdku a ještě ti do ní narvou hůl na nordic walking. ![]()
@Lucy75 píše:
tak po mně chtěl v SZ návod DO KOLIKA KORUN teda může krást a jak se to pak řeší a trestá a sčítábuď jen provokuje, nebo je to na Ban! ať tak či tak je to ubožák
Vždyť jsem mu to napsala v jedné diskuzi.
Co chtít od muže, který vyšel speciální školu. Stěžoval si, že nemá slušné zaměstnání kvůli škole.