Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@topazio píše:
Vždyť jsem mu to napsala v jedné diskuzi.Co chtít od muže, který vyšel speciální školu. Stěžoval si, že nemá slušné zaměstnání kvůli škole.
@topazio píše:
Vždyť jsem mu to napsala v jedné diskuzi.Co chtít od muže, který vyšel speciální školu. Stěžoval si, že nemá slušné zaměstnání kvůli škole.
Jo mám zvláštní skolu a odborné uciliste takže asi těžko najdu někdy lepší zaměstnání. A kurzy něco stojí a z tohodle platu na to nemam. Skoda že jsem se nenarodil dýl. Kdybych se narodil dýl tak bych byla asi v inkluzi na základní škole a měl bych v nejhorsim případě asistenta a ne zvláštní školu a pořád lepší mít asistenta než vijit ze zvláštní školy
@Roman18 píše:
Jo mám zvláštní skolu a odborné uciliste takže asi těžko najdu někdy lepší zaměstnání. A kurzy něco stojí a z tohodle platu na to nemam. Skoda že jsem se nenarodil dýl. Kdybych se narodil dýl tak bych byla asi v inkluzi na základní škole a měl bych v nejhorsim případě asistenta a ne zvláštní školu a pořád lepší mít asistenta než vijit ze zvláštní školy
Nepodceňuj se.
Co máš za obor?
Přijde mi, že všude visí billboardy, kde firmy hledají zaměstnance. Jako jasně, do výroby to za milion nebude, ale pokud jsi ochotný máknout, věřím, že si můžeš vydělat na slušné živobytí i bez vstupu na šikmou plochu.
Když budeš mít ke speciální škole ještě záznam v trestním rejstříku, vyhlídky na pracovním trhu si moc nevylepšíš. ![]()
@sirikit mám obor kuchařské práce. Ale tahle práce je takova nepravidelná je spíš sezoni s menším platem. A nebo jit do tý fabriky kde platí i přesčasy ale furt to je takovej základní plat kolem 20000 s přescasama by to mělo být ale víc někde přesčasy neplatí a někde jo
@Roman18 píše:
@sirikit mám obor kuchařské práce. Ale tahle práce je takova nepravidelná je spíš sezoni s menším platem. A nebo jit do tý fabriky kde platí i přesčasy ale furt to je takovej základní plat kolem 20000 s přescasama by to mělo být ale víc někde přesčasy neplatí a někde jo
Ale jdi, ve fabrice vyděláš mnohem víc, tady u nás v těch 2 velkých okolo 30 tisíc, ale musí se makat a stíhat norma. A přesčasy se platí.
@Betty MacDonald píše:
Ale jdi, ve fabrice vyděláš mnohem víc, tady u nás v těch 2 velkých okolo 30 tisíc, ale musí se makat a stíhat norma. A přesčasy se platí.
To by bylo dobrý. Ve fabrice budu mít víc než v kuchyni.Dam výpověď a něco takového si chci najit
Většinou jedou na 3 směny anebo nepřetržitě. Zezačátku budeš mít míň, až se zapracuješ a budeš stíhat normy, dostaneš plné výkonnostní prémie, ty dělají hodně. Ale uvědom si, že se tam musí makat. Žádný courání, vykuřování a vykecávání, jede se pásová výroba nebo linka. Ne každý to dá.
@Roman18 píše:
To by bylo dobrý. Ve fabrice budu mít víc než v kuchyni.Dam výpověď a něco takového si chci najit
Mrkni na to.
Začátek bude určitě těžší, než chytneš ten grif, ale pak se zapracuješ, najdeš si kámoše na dílně, nebo kde budeš bouchat kačky a ve finále to bude bez nervů, kdykoli někdo zazvoní u dveří, a jistější příjem, než žrát v Tescu za regálem uloupenou bagetu.
To dáš, držím palec. ![]()
@Betty MacDonald tak mě by stejnak dali na tu nejnižší pozici kvůli vzdělání ale bral bych to jako nějakou šanci a možnost se vypracovat
@Roman18 píše:
@Betty MacDonald tak mě by stejnak dali na tu nejnižší pozici kvůli vzdělání ale bral bych to jako nějakou šanci a možnost se vypracovat
Byl bys obyčejný dělník, ale ti šikovní si vydělají velice slušně.