Žloutkový váček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
29.1.11 20:14
marťulík píše:
Ahoj, Trpaslíčku a řekl ti k tomu doktor něco víc? Co by to znamenalo např. pro mímo?

Právě, že mi neřekl nic. Ale v nejbližší době budu mluvit s jedním známým co je gynekolog, tak mi snad řekne o co jde. Určitě dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.1.11 20:39

Díky, to budeš hodná, já si to pořád převracím v hlavě, co je, co bude atd., asi víš o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.1.11 21:09

Právě že vím. I když já jsem se s tím pomalinku vyrovnala, ale přítel je pořád nervózní, tak jsem pak taky. Zkusíme se poradit a uvidíme. Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.11 08:08

Ahoj, já mám naštěstí muže, který se snaží neustále uklidňovat mě, ale myslím, že už je z toho taky dost unavený, ale kdo se s tím musí nejvíc vyrovnat jsme pořád jenom my, protože toho drobka nosíme. Jdu k dr. zítra, tak se nenechám odbýt a budu se ptát, ptát. Tak nám oběma držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
31.1.11 09:29

Tak to držím palečky a určitě se ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.1.11 10:13

Taky držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.11 10:15

Díky, určitě se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.1.11 20:22
marťulík píše:
To máš naprostou pravdu, když jsem tomu „lékaři“ řekla, že už je mi přece jenom 36, tak mi suše odpověděl :No to teda máte smůlu!", v tu chvíli mi to ani nedošlo, co řekl, to až potom a byla jsem ráda, že jsem v tu chvíli byla asi 40 km od něho, jinak jsem se vrátila a … Uvidím, co bude vykládat příště.

No to snad není pravda, to je magor … a nechtěl by jít pracovat třeba do Německa? :zed:

• Citovat
  • Upravit
16
3.2.11 07:29

Ahoj holky. Tak na další kontrole se dr.choval docela pěkně a mile, jen měl špatnou zprávu.Diagnostikoval mi zmlklé těhu, mimi nerostlo, na naopak se zmenšovalo.Hrůza a děs.Ten velký žloutkový váček prý vždycky znamená nějakou poruchu ve vývoji těhu a dr. v nemocnici mi vysvětlila, že je velký proto tak, že nasává tekutinu ze VŠECH okolních tkání, tedy i z míma. Musela jsem na revizi,ale jsem v pořádku a za 3 měsíce můžeme znovu na to. Musím ještě počkat na výsledky z histologie, z toho mám strach, aby tam nebylo něco zásadního pro další těhu. No nic, musím se s tím nějak vyrovnat. Vůbec se mi ale nelíbí, že se mi nechce ani bulet, ale jak se znám, tak to ještě přijde. Tak se mějte a prožívejte krásné chvíle s bříškama nebo s mimčama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
3.2.11 11:50

Tak to je mi líto. Akorát se teďka začínám děsit, co čeká mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.2.11 12:41

Neděs se, je mi líto, že na vyšetření budeš muset ještě čekat, ale to zvládneš, já musela taky, i když to nebylo nic platný. Držím pěsti, ať dopadnete líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
3.2.11 12:47

Já musím vydržet ještě týden. A to ani vlastně nevím, zda mě vyšetří. Sestra mi bude brát krev a průkazku, tak uvidím. A nepřestali ti třeba příznaky nebo nepociťovala jsi nějakou změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.2.11 14:12

Těhotná jsem se přestala cítit jakoby den ze dne. Přestaly mně bolet prsa, úplně, žádný takový ten „plný“ pocit v břiše, bolesti břicha se naopak stupňovaly, večerní nevolnosti taky zmizely.Tělo už prostě těhotný nebylo. Naopak jsem měla dost silný pocit, že je něco v nepořádku, takový vnitřní hlas mi neustále říkal, že to není v pořádku,trvalá zimnice, vnitřní třes a pláč. Doufám, že ty nic takovýho prožívat nebudeš muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
3.2.11 14:18

Tak doufám, že to všechno bude v pořádku. A ty samozřejmě taky. Neboj, příště se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.2.11 22:20

To je mi fakt líto. :hug: Histologie se neboj, věřím, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí