Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj všem. chtěla jsem se zeptat,v kterém týdnu těhu jde vidět mimi na ultrazvuku? předem děkuji za odpověd'.
záleží na tom, co si představuješ pod pojmem „mimi“. od cca 5. tt je vdět tzv zárodkový vak. srdíčko je u plodu rozpoznatelné kolem 8tt. ale tvary miminka začíná nabírat až kolem 12tt.
nedostala jsem ms,těh.test,co jsem si dělala doma mi vyšel pozitivní.krev u dr.také… ale na ultrazvuku ještě nic nebylo vidět
takže podle všeho je to ještě moc malinké,asi teda?…
Andrea:neboj já to tak měla taky,bylo moc malinké a nebylo vidět,vubec se nestrachuj. ated už nám krásně tluče srdíčko
držim palečky
jéé děkuji za povzbuzení .to jsem potřebovala
jsem si už říkala ,jestli to nemůže bý falešné těhu
tak snad při další kontrole ,už něco uvidím.
andrea85 píše:
jsou tomu 3 týdny.
tak to je fakt hooodně brzy. vidět váček je tak 5t po poslední MS
já když jsem volala doktorovi, že mi vyšel test, tak mi hned objednal na 7tt s tím, že tam už bude aspoň něco vidět
Jinak je prý zbytečně brzy - ale u někoho je to dřív, každé těhu je jiné.
mně podle utz tenkrát doktor řekl, že mi plačí hormony:Da pak mi volali, že teda je to divný, ale že podle krve jsemopravdu těhu. Nu a dneska jsme ve 24. týdnu, kopeme jako o život a těšíme se za pár měsíců na svět:d tenkrát jsem byla tak ve4týdnu a nebylo to vidět:d
děkuji všem. v pondělí mám jit na kontrolu,tak třeba něco uvidíme. muj doktor mně objednal hned,jak jsem volala,že mi vyšel poz.test,vše jsem mu nahlásila,kdy byla poslední ms,tak by měl vědět,že to tak brzy nepujde vidět přece … no jsem z toho zmatená,snad budu v pondělí mit nějakou jistotu
krev pozit.byla,tak snad to vyjde .
Ahoj, taky jsem hned po pozitivním testu utíkala k doktorovi. Krev ok, ale na utz ještě nic nebylo. Na kontrolu jdu v úterý. Ale určitě napiš, jak si dopadla ![]()
osobně mám teď největší strach, jestli těhu není mimoděložní. Myslíte, že když se mi na těhotenském testu čárka každým dnem zesiluje, tak to bude v pořádku? Myslím, že u mimoděložního hcg tolik nestoupá. ![]()
Ahojky,taky mám obavy,aby to nebylo mimoděložní,ale doufám,že bude vše v pořádku a pan doktor mi vše v pondělí potvrdí Tak dlouho to nešlo a ted',když se zadařilo,tak doufám,že to vyjde!V ponděli napíšu,jak jsem dopadla.Každopádně přeji ,aby ti to taky dopadlo dobře ![]()
Ahojky já taky byla na ultrazvuku moc brzy a bylo jen luzko malinke a tehotenstvi teprve vzniklo a carecka taky silila takze to bude urcite v poradku .
Já doufám, že to dopadne ok. Do úterý snad nedospím
je to moje první těhu, tak brouzdám na internetu. Ale nakonec i moc informací škodí
člověk má pak strach z věcí,které předtím ani neznal