Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to čekáni je neskutečné ,to máš opravdu
taky je to mé první těhu,tak mám obavy ze všeho,co se děje,ale člověk see nesmí bát a musí věřit ,že to dobře dopadne
držím ![]()
ahoj, neplaš. já jsem měla poslední MS 5.12. a u doktora u ultz. jsem byla 21.1. a nic nebylo vidět. taky jsem šílela. ale byla jsem tam teď v pátek a našel tam dokonce dva váčky. tak držím palečky, neboj, bude to v pořádku.
Dva váčky??? jako dvojčátka??? to je krásný!!!! Ono je to individuální. Každá to máme jinak, ale už bych si to chtěla užívat…vědět na čem jsme ![]()
Ahoj holky, nevím, jestli sem ještě někdy přijdete, ale je škoda, že tato diskuze tak rychle usnula
dnes jsem byla znovu na utz a už tam byla vidět dutinka.
jak jste dopadli vy??? ![]()
ahoj,já byla v po u dr.ale už zbytečně,v sobotu večer jsem začala krvácet
samovolný potrat,takže jsem zklamaná a smutná
držím pěstičky,aby ti do dopadlo dobře Sáriii ![]()
To mě strašlivě mrzííí!!! Ale nevzdáte to, že ne?? Uvidíš, že příště to už bude ok
To v žádnem případě
budeme zkoušet do té doby dokud to nevýjde
samozřejmě ,že nebudeme tlačit na pilu… jak se říka vše má svůj čas ![]()
Ahoj já zjistila, že jsem těhotná v pátek večer, proto jsem letěla k dr. v pondělí a nic nebylo vidět. Naštěstí měla záskok, tak jsem ke své šla o 4 dny později a dělala mi vag. ultrazvuk a byl vidět váček
ujistila mě, že je tam jedno a další až za 3 týdny :/ Naštěstí to rychle utíká a už za týden tam mám být, jen mám strach, aby tam bylo to srdíčko ![]()
ahoj,já jdu taky za týden
resp. od úterý za týden
určitě tam už budeš mít srdíčko, taky se na něj těším..ale když bude později, tak nevadí. Hlavně, že bude!! kdy přesně jdeš?