Viditelnost mimi na ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
30.1.11 09:09

to čekáni je neskutečné ,to máš opravdu :) taky je to mé první těhu,tak mám obavy ze všeho,co se děje,ale člověk see nesmí bát a musí věřit ,že to dobře dopadne :) držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.1.11 09:50

ahoj, neplaš. já jsem měla poslední MS 5.12. a u doktora u ultz. jsem byla 21.1. a nic nebylo vidět. taky jsem šílela. ale byla jsem tam teď v pátek a našel tam dokonce dva váčky. tak držím palečky, neboj, bude to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
30.1.11 10:55

Dva váčky??? jako dvojčátka??? to je krásný!!!! Ono je to individuální. Každá to máme jinak, ale už bych si to chtěla užívat…vědět na čem jsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
1.2.11 14:00

Ahoj holky, nevím, jestli sem ještě někdy přijdete, ale je škoda, že tato diskuze tak rychle usnula :( dnes jsem byla znovu na utz a už tam byla vidět dutinka. :potlesk: jak jste dopadli vy??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.2.11 14:20

ahoj,já byla v po u dr.ale už zbytečně,v sobotu večer jsem začala krvácet :( samovolný potrat,takže jsem zklamaná a smutná :( držím pěstičky,aby ti do dopadlo dobře Sáriii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
1.2.11 14:31

To mě strašlivě mrzííí!!! Ale nevzdáte to, že ne?? Uvidíš, že příště to už bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.2.11 14:53

To v žádnem případě :) budeme zkoušet do té doby dokud to nevýjde :) samozřejmě ,že nebudeme tlačit na pilu… jak se říka vše má svůj čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
1.2.11 21:55

Ahoj já zjistila, že jsem těhotná v pátek večer, proto jsem letěla k dr. v pondělí a nic nebylo vidět. Naštěstí měla záskok, tak jsem ke své šla o 4 dny později a dělala mi vag. ultrazvuk a byl vidět váček :) ujistila mě, že je tam jedno a další až za 3 týdny :/ Naštěstí to rychle utíká a už za týden tam mám být, jen mám strach, aby tam bylo to srdíčko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
4.2.11 09:52

ahoj,já jdu taky za týden :) resp. od úterý za týden :cry: určitě tam už budeš mít srdíčko, taky se na něj těším..ale když bude později, tak nevadí. Hlavně, že bude!! kdy přesně jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí