Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte
.. přítel nejspíš snědl žluklé máslo. Prý ho bolí šíleně břicho. Nevíte někdo co s tím? ![]()
Říkám nic, počkej, až se z toho vy****, hned mu bude líp. Kdyby mu bylo blbě delší dobu, tak živočišné uhlí a nakonec doktor, to dá rozum.
@Zireael
já mu říkám, dávej to máslo do lednice a on že ne, že se mu to pak špatně maže
a má to!
Tak předpokládám, že toho nesnědl kvanta, takže by mu to ublížit nemělo. Aspoń ho to ponaučí. Snad. ![]()
Pose*e se, ale pochybuju, že bylo opravdu až žluklé. Takový smrad by ho musel varovat.
@bjetuschka namazal si asi 4 housky
včera posiloval, tak měl kreatin a proteiňák, on se vždycky užene, tak možná i potom mu je blbě
a do toho to máslo. No jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí ![]()
@Messias181 píše:
@bjetuschka namazal si asi 4 houskyvčera posiloval, tak měl kreatin a proteiňák, on se vždycky užene, tak možná i potom mu je blbě
a do toho to máslo. No jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí
Tak to má z téhle kombinace a jestli na ten kreatin málo pije tak mu bude fest zle..
Pořádně pít a holt si to bude muset přetrpět.. Navíc ty proteiňáky jsou na zažívání dost maras.. Mám doma taky jeden „případ“ ale toho už to přešlo.. Tři roky trpěl jak pes jak si odkouřil žaludek a dodnešla se z kde čeho pos***
@white_black píše:
Tak to má z téhle kombinace a jestli na ten kreatin málo pije tak mu bude fest zle..
Pořádně pít a holt si to bude muset přetrpět.. Navíc ty proteiňáky jsou na zažívání dost maras.. Mám doma taky jeden „případ“ ale toho už to přešlo.. Tři roky trpěl jak pes jak si odkouřil žaludek a dodnešla se z kde čeho pos***
On mě neposlechne, tak ať si to vyžere sám.
My totiž spolu nejsme, asi 14 dní. Jenže jsem neměla kam jít, tak jsem zůstala u něj a spím v druhé místnosti. Fakt na hlavu. Včera mu v hospodě řekl někdo něco o mě, tak přišel domů fakt nasranej. Ale co mi neřekl, jen na mě řval - tak potom není co řešit, ne? Nebylo mu líp, než začal poslouchat nějakého člověka, který mě vůbec nezná? Už ať jsem odsud pryč…
![]()
Ahoj, jak poznám žluklé máslo? já mám jedno, které je hodně žluté, nesmrdí, chutná normálně. je či není žluklé. díky.
@tasa píše:
Ahoj, jak poznám žluklé máslo? já mám jedno, které je hodně žluté, nesmrdí, chutná normálně. je či není žluklé. díky.
No tak jestli bylo predtim bile a ted je zlute, tak je minimalne oschle a cerstve uz asi nebude.
Jinak, nektera masla jsou i za cerstveho stavu zluta a spravne maslo by nazloutle byt melo. Takze zalezi, co to mas za maslo a jak dlouho ti uz lezi v lednicce.
@warita píše:
No tak jestli bylo predtim bile a ted je zlute, tak je minimalne oschle a cerstve uz asi nebude.Jinak, nektera masla jsou i za cerstveho stavu zluta a spravne maslo by nazloutle byt melo. Takze zalezi, co to mas za maslo a jak dlouho ti uz lezi v lednicce.
my ho nechavame na lince, aby se dobře mazalo, ale nikdy nebylo takhle zlute. ale chutove je fakt ok a bez zapachu. mam ho vyhodit nebo pouzit na osmazeni palačinek?
@tasa píše:
my ho nechavame na lince, aby se dobře mazalo, ale nikdy nebylo takhle zlute. ale chutove je fakt ok a bez zapachu. mam ho vyhodit nebo pouzit na osmazeni palačinek?
Máslo má být v chladu a temnu, pokojová teplota a světlo způsobuje žluknutí, to bych osobně už vyhodila a koupila nové. Pokud jde o mazání, tak stačí máslo položit na pečivo pár minut před mazáním, rozbředlé máslo nám nechutná.