Žluté dlaně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
22.1.08 21:31

Žluté dlaně

Ahoj holky,

jiz delsi dobu jsem si vsimla, ze ma dvouleta Barunka miva zlute dlane a nekdy i slapky na nohou. Nekdy je to az moc viditelne. Ruce myjeme nekolikrat za den. Rodice me strasili zloutenkou, ale zadne priznaky nema. Poradite? Setkala se s tim nektera z vas?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
22.1.08 22:54

Ahoj, syn měl v 9-ti měsících žluté konečky prstů a špičku nosu a bylo to předávkování vitamínem A - měl strašně rád mrkev. Nepije dcera třeba neředěného Kubíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.08 00:59

Kubík

Jezis, no mas pravdu. Mala pije v posledni dobe strasne casto Kubiky. Dekuji. Pristi tyden jdu s malou na dvouletou preventivku, zkusim se dr. taky zeptat, ale kazdopadne od zitrka se vracime k caji.

• Citovat
  • Upravit
28414
23.1.08 17:01

Anavi2 má pravdu. Malej byl takhle žlutooranžovej kolem toho 7-10 měsíce (možná víc, už nevím). Protože jel na příkrmech a výživách a pomalu v každé skleničce je přidaná i mrkev. Dr. mi jen řekla, ať mu hlavně nedávám ty Kubíky a podobné pitíčka, protože ta mrkev obsahují (nebo jen betakaroten). Ty mu dávám tak 1-2× za měsíc až tak poslední 3 měsíce a někdy naředěné, ale to je jiná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
3.4.12 19:44

:potlesk: :potlesk:
Díky moje devítiletá dcera je poslední dobou taky žlutá :lol: :lol: už vím proč… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí