Zvraceni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
21.1.08 17:46

Zvraceni

Ahoj maminky prosim poradte jde o moji kamaradce syna rok a pul zvraci jen vecer i v noci uz 4 dny.trosku ma prujem.dala dietni jidlo ji zveda zaludek.jinak hodne pije caj-nezvraci ale mleko ano.kamaradce uz ma obavy co ji muze dat jidlo adt.aby se nezvracel.jake leky bych mohl zabranit zvracenim?jen jsem ji rekla smectu protoze ma prujem ostatni nevim jak ji poradit.U lekare je problem jakmile uvidi tak je rev adt.,nemuze ho prohlednout.napiste nám a pak reknu kamaradce.dik Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
21.1.08 17:52

Sladký černý čaj (studený) piškoty a banán - vše ostatní mi holky háží ven. A prokládám to smectou - ale tu jedině ze stříkačky, pít ji holky odmítají…

Pepi od rána snědla čtyři piškoty a dva hrnky čaje :(:(:( Teď jí zkusím nabídnout banán a třetí hrnek čaje - ráda bych s ní do večera zvládla čtyři.

Pepi blinká a průjmuje už druhý den - ani jsem Adu (i když ta je zatím OK) nedala do školky - kdyby to bylo infekční zbytečně by nakazila ostatní děti…

L.

PS: Přesunuji do dětských nemocí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
21.1.08 18:25

Tak my tohle měli asi před 10 dny … doktorka řekla, že smí jen suché rohlíky, banány, jablka, suchou rýži a brambory, nemléčnou rýžovou nebo kukuřičnou kaši. Ani piškoty mi nedoporučilo, že jsou sladké a to prý taky není nejlepší. Hlavně absolutně žádné mléčné výrobky, ani UM!
A v lékárně jsem koupila Lacidofil, jsou to takové ty tobolky, a ten prášek z nich jsem mu jednou denně zamíchala do kaše. A hlavně hodně pít, pokud možno nic sladkého. Trvalo nám to asi 5 dní.
Manžel to od Davči chytil, a ten mi tu, pochopitelně, umíral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.08 20:36

Ahoj.
Pžed týdnem to bylo i u nás,ale bez průjmu.K tomu teplota 38,5 pod křídlem.Na:,–(ila jsem dietu - suchý rohlík,piškoty a čaj.Večer dostal GINGER.V noci znova.Celou noc nezvracel až ráno.Celý den měl dietu a dávala jsem intervalech podle příbalového letáku Ginger.Už nezvracel.V neděli mu už bylo líp.Ale do teď (už týden) kašle.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.13 06:03

Zdravím holky, včera večer jsem vzala první prášek Biseptolu (na zánět moč. cest), je to v začátku, takže jsem bez bolesti), no a asi po půl hodině jsem se pustila do čerstvých lusků a spořádala skoro kilo… Za asi půl hodiny už jsem věděla, že je problém, byla jsem nafouklá a měla jsem pocit, že mi bouchne břicho a žaludek.. Vzala jsem 2 espumisany… No celou noc jsem zvracela.. Teď jsem už hodinu „ok“, ale slabá, rozklepana, žíznivá, dala jsem si pár miniloků cherry koly a zatím ve mě drží.. Je mi jasné, že radši dnes nebudu jíst.. Neudělaly Vám to taky lusky? Nebo že by ten Biseptol? V 9 bych měla vzít druhej.. Otázka, jestli po dvou hodinach v žaludku tělo strávilo ten první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.6.13 06:42

Na biseptol by se nemelo jist ovoce s velkym obsahem vitamunu C, lusky by asi nemely udelat takovou paseku :think: dej si druhy a uvidis. Nejsi alergicka na penicilin? Na biseptol se musi strasne moc pit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.25 16:20

Nevolnosti v těhu po potratu

Hezkou neděli všem, prosím o zachování anonymu(zatím jsme o těhu neřekli všem)

Jsem ve 14tt těhotenství s dvojčátky po samovolném potratu před 9 měsíci. Doma už mám dvouletou holčičku a toto jsem nepoznala. Doposud bylo všechno jako ukázkové těhotenství, žádné nevolnosti, problémy, vůbec nic žádná únava. Minulou neděli mě v noci vzbudil pocit na zvracení, problila jsem celou noc+průjem a křeče. Myslela jsem si, že jsem něco snědla. V pondělí během dne šílené křeče a průjem, to jsem byla u své mudr, která mě zkontrolovala a řekla, že je to v pořádku a přisuzovala to těhu nevolnostem. V noci na úterý opět prozvracená noc s tím, že zvracení i průjem současně a do toho bolest hlavy a trochu teplota. Tak jsem si říkala, že jsem asi něco chytla. Úterý a středa komplet problitá, ve dne v noci cokoliv jsem snědla či vypila šlo okamžitě ven, ve čtvrtek jsem znovu volala mudr, s tím, že budou svátky ať nemusím případně na pohotovost, s tím, že mě vyšetřila a řekla, že to vypadá na hyperemesis gravidarum a napsala mi nějaké léky. Léky jsem si vzala ve čtvrtek odpoledne, od té doby jsem šíleně nadmutá, břicho mám jak u dcery v osmém měsící, ale ulevit si nejde. :nevim: Ve dne v noci bliju co půl hodiny, průjem jen samá voda, křeče v břiše. Jím piškoty, piju černý čaj a colu, ale všechno jde okamžitě ven.

Je to normální vzhledem k hyperemesis gravidarum?
Děkuji a omlouvám se za sloh a popis, ale vzhledem k předchozímu potratu se bojím.

• Citovat
  • Upravit
12142
20.4.25 17:23
@Anonymní píše: Více

Moc se mi k tomu nezda ten staly prujem :think: vzdyt telo musi byt za tolik dni uplne dehydratovane. Nejsem lekar, ale tady bych zbystrila a jela na pohotovost.. proc ti doktorka neudelala aspon stery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75922
20.4.25 17:58
@Anonymní píše: Více

není to normální, mě to připadá jako salmonelóza nebo něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.25 22:53

Ahoj, na zklidnění žaludku při zvracení je nejlepší ledová tříšť (nechat klidně namrazit džus) nebo sirup s ledem a dávat po lžičkách. Vyzkoušej, u nás to fungovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí