Šestá nemoc - jak dlouho jste nemohli do kolektivu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
14.1.08 10:58

Šestá nemoc

Mamči, prosím o radu. Jak dlouho po prodělané „šesté nemoci“ jste nemohli s prckem do kolektivu? Naše dětská dnes neordinuje ajá jsem se na to něja pozapomněla zeptat. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.1.08 11:35

šestá nemoc

My jsme nemohli 10-14 dnů, už si to nepamatuju přesně. Zuni

• Citovat
  • Upravit
25182
14.1.08 12:32

Ahoj,
my jsme se doma drželi asi 10 dnů. Děláme to tak skoro po každé nemoci. Chvilku trvá než se organizmus dá do pořádku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
14.1.08 13:41

ahoj my jsme měli 6 nemoc minulý měsíc ven jsme nemohli asi týden. Ať jste brzy fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
14.1.08 14:00

My jsme do kolektivu nešli tak týden po vyrážce. Ven ano, ale do kolektivu radši ne. Poté co zmizí vyrážka je ještě organizmus oslabený a mohli byste něco chytit.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.1.08 14:37

Díky za rady. My už máme vyrážku pryč, tak jsem chtěla vědět, jak dlouho nemůžeme mezi ostatní děti. Ven jsme normálně chodili, když teploty odezněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.12.13 19:09

Ahoj holky, mám dotaz ohledně šesté nemoci, malej se zrovna včera osypal, už má po teplotách ale chtěla jsem se zeptat, svědí je to nebo bolí??Malej je takovej trošku protivnej jestli to neni tim. Teplotu už nemá. A ještě se chci zeptat jestli ho můžu vykoupat? Kvůli teplotě se nekoupal už čtyři dny a má to hrozně rád tak jsem myslela že bych ho mohla trošku spláchnout jen vodou bez mýdla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.12.13 19:10

Nesvědí. Vykoupej ho, ale nelekni se, po koupání ta vyrážka pravděbodobně více vyleze. Ale není to nijak infekční, vlastně už je zdravý. Za pár dní to zmizí. Protivnej může být únavou po těch teplotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
14.12.13 19:23

@Růženkaa My právě šestou nemoc skoro končíme. Tři dny vysoké horečky, další den nic a teď je dva dny osy :mavam: panej. Sprchuji mu jen zadeček a brabouše a trochu ho rukou omyju pod krkem jak pořád slintá. Nesvědí ho to a protivnej byl ty čtyři dny teda řádně a v noci špatně spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.12.13 20:09

Určitě ho klidně vykoupej, naše holky měli šestou nemoc před nedávnem a přesně na tohle jsem se ptala MUDr. - nic na to nedáva, nesvědí to, a klidně vykoupat. Jo a protivné byly holky taky, asi byly ještě znavené z té teploty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.12.13 20:22

Tak děkuju holky, vim, že to nejhorší má za sebou, měl pomalu 40°C horečky, jednu noc jsme strávili na pohotovosti a ráno jsem volala doktorce že se osypal tak mi právě řekla že to je šestá nemoc že to bude za pár dní dobrý a že nemusíme chodit ani na kontrolu, ale četla jsem toho na netu hodně a tam právě psali že se na to dává tekutej pudr nebo mast že to svědí tak se právě ptám, ale taky tam psali že se to narozdíl od páté nemoci nevyskytuje na hlavě a malej to má na hlavě nejvíc-tam mu to začlo. A prosím vás, je normální že odmítá jídlo? Nenutím ho do jídla ale nabízím mu aspoň čaj-ten pije jako ďas.. @chickinquira @Sibyla0 @hanča74

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
14.12.13 20:53

@Růženkaa Adámek nejedl dva dny vůbec a čaje vypil víc než já za celej život. A to je celkem slušnej jedlík, už máme příkrmy a fakt sní úplně vše co mu dám. Dnes poprvé jedl trochu víc, už si vzal i jablko s banánem. V noci vypil třeba 400ml čaje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
14.12.13 20:54

@Růženkaa Jo a my to máme i na obličeji ale pokud se nedrbe a nesvědí to není třeba mazat.My nemažem ničím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.12.13 20:57

@Růženkaa hlavně ať pije, že odmítá jídlo je po nemoci normální. Malý to taky začalo na hlavičce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.12.13 20:58

@hanča74 tak díky za info, malej mi jako že jí ale dost málo oproti tomu co jí jindy mám taky jedlíka, v 9 měsících váží 12 kilo a zdá se mi že jednou sní i nás :mrgreen: Právě jsem s toho byla hotová, je to poprvý co je nemocnej a to byly ze začátku hned vysoký teploty tak jsem byla vyplašená. No a chodíte ven? Ne jako mezi děti ale jen na procházku v kočárku nebo ne? Asi radši né co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí