Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, kočárek zatím nepotřebuji, ale nechci pak nic nechat náhodě jako u prvního kočáru, tak bych chtěla poradit. Líbí se mi žlutá barva a teď jsem narazila na hezký žluťásek od Cam.
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…tna-do-38-2/?…
Jen mě napadlo, nesedají na něj takoví ti malí černí broučci, co milujou žlutou barvu? Prosím maminky, které s tím mají zkušenost, aby se ozvaly. Díky moc.
My mame/mely kocarek goflky Inglesina Espresso ve tmavsi zluto/sede (mimochodem moc pekne) kombinaci. Obcas nejaci broucci priletely, zvlast kdyz kocarek stal a nehybal se, ale vetsinou jen na napnutou boudicku (tu jsem mela napnutou mene nez shrnutou). Pak ho dcera stihla behem dvou let zaprasit, takze je momentalne bezovo/sedy a to uz na ne pak breberky nesly…Hanka
Se žlutým kočárkem zkušenost nemám. Jen se žlutým tričkem, který jsem vzala na procházku do přírody. Ten roj mušek za mnou moc příjemný nebyl.
Pokud bys jezdila po městě, tak bych to moc neřešila. Ale jestli chcete vyrážet do přírody, tak bych zvolila jinou barvu.
My máme žluto-šedo-černé golfky jané Energy a je fakt, že na tu žlutou stříšku hmyzáci docela sedají. Ale ne v takové intenzitě, že by mi to nějak vadilo. Prostě občas kousek svezeme nějakou mušku nebo broučka
Otázka je, jestli by nám nesedali stejně na kočárek zelenej nebo červenej.
Připojuji se do diskuze pozor i na oranžovou barvu, kamarádka měla oranžový kočár a byla nešťastná. Možná u těch golfek bych to neřešila, děti už bývají větší, ale pokud by byl od narození…tak fakt nee.
Já si pořídila šedo-oranžový, tedy pár obloučků je oranžových a na jeden mě sedají, takže to celkem jde, ale taky už mám větší dítko.
My máme oranžového Zappika.....a zatím sme žádného „pasažéra“ nevezli
Ani s boudičkou nataženou, ale s tou teda nejezdíme moc často a se staženou taky ne…takže bych se toho nebála…spíš bych řekla, že je to nějaký předsudek. ![]()