Zmatená těhule..

49
16.8.10 18:39

Zmatená těhule..

Ahoj tak je to tady jsem z toho pořád vedle jsem tehotná abych pravdu řekla pořád se stim nemůžu smírit já.ano bylo to neplanované😢chhtěla bych se tedy zeptat jestli někdo poradíte co v tehu jo a co ne?jasně že to základní vím nepít,nekouřit a tak ale je toho určitě víc nejaké vitamíny a tak předem Vám děkuji a snad už příště nebudu taková chaotická :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
16.8.10 18:43

Ahojky, zní to krásně „zmatená těhule“ :mrgreen: Neboj, chce to hlavně klídek a nadhled. Chovej se úplně přirozeně a půjde to jako po másle :wink: Taky bych krom toho, cos vyjmenovala, nedoporučovala nějaké extrémní sporty, ale to určitě víš :wink: Já brala v 1. trimestru vitamíny určené právě pro 1. trimestr. Ve 2. trimestru vitamíny pro 2. trimestr, ale to prý už vůbec není důležité. Prý je důležitý 1. trimestr. Ale i bez těch vitamínu se obejdeš, když máš pestrou stravu :-) Takže nezapomeň - klídek, pohodička, nožičky na stole a plno dobrého jídla kolem sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
16.8.10 18:44

Nepít, nekouřit a zbytečně to neřešit ;-)
Jinak z vitamínků je dobrá kyselina listová, na zbytek stačí pestrá strava.
A hlavně, těhotenství není nemoc a tělo si řekne co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
16.8.10 18:49

Gratulace k těhotenství,určitě se nestresuj a užívej si.Jinak vitamíny-kyselina listová.Já jsem v těhotenství brala femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
16.8.10 19:04

Ahoj Beko, buď v klidu, zvládnout se dá všechno. Z tvého příspěvku to vypadá, že moc nadšená nejsi. Nebo jsi? Ale neboj se, zvládneš to!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
16.8.10 19:24

Gratulace:-*jak psaly holky,nějaké ty vitamíny,ale nejdůležitější podle mě,je hlavně ta psychická pohodička:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.8.10 20:29

Jéje, to je hezký téma! Buď hlavně v klidu, nepij, nekuř, polykej kyselinu listovou a dělej jen příjemný věci. Miminko bude rádo. A užívej si těhotenství, uteče to jako voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.8.10 04:12

děkuji :)

O té kyselině listové jsem slyšela,ale že mi ani dokror nic nedoporučil?…Jeden dotaz jestli mám radost, mám ale porad se bojim jak to budu zvládat,zrovna ted nemuzu usnout je toho zatim na mě moc :nevim:Holky Všem :-) děkuju..a až zjistim jak se sem dávají fotky dám sem aspon tu jednu co mám mrňouska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.8.10 09:36

Tak si kup sama nějaký vitamíny. Třeba Mamavit nebo Femibion, tam je kyselina listová obsažená. A neboj, strach jsme jistě měly všechny, jak to zvládneme, ale nakonec jsme to všechny zvládly :-P . Ono to jinak ani nejde :wink:
Tak držím moc palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.8.10 13:46

:-) už jsem si to napsala.Ahurá do lékárny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...