Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak je to tady jsem z toho pořád vedle jsem tehotná abych pravdu řekla pořád se stim nemůžu smírit já.ano bylo to neplanované😢chhtěla bych se tedy zeptat jestli někdo poradíte co v tehu jo a co ne?jasně že to základní vím nepít,nekouřit a tak ale je toho určitě víc nejaké vitamíny a tak předem Vám děkuji a snad už příště nebudu taková chaotická ![]()
Ahojky, zní to krásně „zmatená těhule“
Neboj, chce to hlavně klídek a nadhled. Chovej se úplně přirozeně a půjde to jako po másle
Taky bych krom toho, cos vyjmenovala, nedoporučovala nějaké extrémní sporty, ale to určitě víš
Já brala v 1. trimestru vitamíny určené právě pro 1. trimestr. Ve 2. trimestru vitamíny pro 2. trimestr, ale to prý už vůbec není důležité. Prý je důležitý 1. trimestr. Ale i bez těch vitamínu se obejdeš, když máš pestrou stravu
Takže nezapomeň - klídek, pohodička, nožičky na stole a plno dobrého jídla kolem sebe ![]()
Nepít, nekouřit a zbytečně to neřešit ![]()
Jinak z vitamínků je dobrá kyselina listová, na zbytek stačí pestrá strava.
A hlavně, těhotenství není nemoc a tělo si řekne co potřebuje.
Gratulace k těhotenství,určitě se nestresuj a užívej si.Jinak vitamíny-kyselina listová.Já jsem v těhotenství brala femibion.
Ahoj Beko, buď v klidu, zvládnout se dá všechno. Z tvého příspěvku to vypadá, že moc nadšená nejsi. Nebo jsi? Ale neboj se, zvládneš to!!! ![]()
Gratulace:-*jak psaly holky,nějaké ty vitamíny,ale nejdůležitější podle mě,je hlavně ta psychická pohodička:-)
Jéje, to je hezký téma! Buď hlavně v klidu, nepij, nekuř, polykej kyselinu listovou a dělej jen příjemný věci. Miminko bude rádo. A užívej si těhotenství, uteče to jako voda…
O té kyselině listové jsem slyšela,ale že mi ani dokror nic nedoporučil?…Jeden dotaz jestli mám radost, mám ale porad se bojim jak to budu zvládat,zrovna ted nemuzu usnout je toho zatim na mě moc
Holky Všem
děkuju..a až zjistim jak se sem dávají fotky dám sem aspon tu jednu co mám mrňouska ![]()
Tak si kup sama nějaký vitamíny. Třeba Mamavit nebo Femibion, tam je kyselina listová obsažená. A neboj, strach jsme jistě měly všechny, jak to zvládneme, ale nakonec jsme to všechny zvládly
. Ono to jinak ani nejde ![]()
Tak držím moc palce!!