Změna barvy a konzistence stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
andrejka87
12.2.11 09:15

Změna barvy a konzistence stolice

Dobrý den vím že těchto témat je už spousta ale nic není podobné našemu problému s dvojčaty(2měsíce a 12dní) ve všem je něco jinak,prosím kdo máte zkušenosti napište,poraďte:používali jsme nutrilon ha1 -tuhá stolice,pak Beba ha 1 - tuhá stolice do toho všeho sab simplex a kapky bio gaya na zlepšení prdíků a koliky,poté bebu sensitive společně s kapkami bio gayga a 2 měsíce ok stolice typu míchaná vajíčka cca 2× denně.Mezi jídly občas pijeme fenyklový čaj,dáváme 1× denně vitamin D,samozřejmě používáme převařenou kojeneckou vodu a lahvičky vyvařujeme.Pak po 2 měsících klidu opět oba tuhá stolice u davida začala zelenat byla zelenší a zelenší,tuhost se změnila v kaši dnes ji má kašovitou temně brčálově zelenou(skoro až černá),u Ondry začíná to samé už jí má dost tmavě zelenou.Dr. poradila změnit UM měli jsme sunar ha1 vše beze změn pak prý zkusit Mléko alfaré bez laktozy děti ho ale nechtějí blinkají nebo vyplivují opět jsme zpátky u beby sensitive(která jim naštěstí chutná vypijí každý cca 150ml 6× denně) a kapiček a nic není vyřešeno…k dr.půjdu v PO ale zkousím co písnete vy.díky za rady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
12.2.11 09:22

davas zelezo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.2.11 09:27

nene to už jsem také řešila nic takového nedáváme,myslím že je obsaženov v každém mléku ale ne tak aby se stolice zbarvila ne

• Citovat
  • Upravit
14046
12.2.11 11:57

no praave, ze zelezo z mleka obarvit kajdeni muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.2.11 12:09

no ale ne přece do zelena které se stupňuje až do tmavě brčálové barvy ne? no prostě už nevím,ale myslím že tahle barva stolice ideální není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9859
12.2.11 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.2.11 14:19

Miruš díky já už četla všechno :-( ,ale nic není jak u nás,my ji mámte temně zelenou,prostě je to běh na dlouhou trať kdyby to bylo od začátku jen zelené neřeším to vím že je to z UM,ale my měli tuhou stoličku a prostě však jsem to psala…musím si stát za tím aby se provedl výtěr nebo se zblázním… :-(

• Citovat
  • Upravit
9859
12.2.11 14:22
andrejka87 píše:
Miruš díky já už četla všechno :-( ,ale nic není jak u nás,my ji mámte temně zelenou,prostě je to běh na dlouhou trať kdyby to bylo od začátku jen zelené neřeším to vím že je to z UM,ale my měli tuhou stoličku a prostě však jsem to psala…musím si stát za tím aby se provedl výtěr nebo se zblázním… :-(

No to každopádně!!! Tak to držim pěsti!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
12.2.11 14:26

Ahojky nám se kakání zlepšilo po Sunaru Nutra defens a Lactobacílkách,ale ty se musí používat dlouhodoběji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová