Sunar Plus - dávkování a spokojenost

2419
10.2.11 19:25

Sunar plus - dávkování a spokojenost

Ahoj, dneska jsem koupila sunar plus od ukonč. 4 měsíce ale není tam dávkování kolik mu mám dát to si mám vybrat nebo dávat tolik kolik jsem dávala complex 1. A četla jsem tu že po tom mají děti tvrdou stolici je to pravda? A taky že se má dávat až když dítě už jí jinou stravu. Myslela jsem že v sobotu začnu s mrkvičkou a i stímhle sunarem ale teď jsem na vážkách abych malému neuškodila co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19692
11.2.11 07:04

Ahoj,tech odmerek dej stejne jako Comlexu,pokud ti uz nevipije vic.Stolice je individualni.Nekoho sunar zatvrdne nekoho ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
11.2.11 09:41
gorina píše:
Ahoj,tech odmerek dej stejne jako Comlexu,pokud ti uz nevipije vic.Stolice je individualni.Nekoho sunar zatvrdne nekoho ne. :wink:

a mohu ho dát ikdyž jsem ještě nezačala s příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
11.2.11 12:44

Nechapu,proc by jsi nemohla.Prikrmy snad se sunarem nemaji nic spolecneho.Pokud jste na UMtak pokracujes dal podle mesicu.Co odmerka to 30ml.A pokud chces zacit s tou mrkvickou,tak mu das par lzicek a klidne se muze dopit UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
11.2.11 13:03

protože jsem četla že ten sunar plus je až se smíšenou stravou a prý neni nic dobrýho pro dítě tak teď nevim už ho mam doma koupený. ty jsi ho používala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
11.2.11 14:52

No my do roku pouzivali Nutrilon a pak jsem presla na sunar.Tedka mame 2,5 roku a jsme na sunaru porad.Tak nevim.Zkus si tady najit nejakou starsi diskusi o sunaru mozna,tam holky neco uz resily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová