Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Malá mi už 5 dní divně kaká. Před 3 týdny jsem přestala kojit (kojila jsem a pak dokrmovala) a dávám už jen Nutrilon, na který byla zvyklá. Normálně kakala tak 1-2× denně takový blatíčko. Teď ale těch 5 dní kaká tak 5×. Ráno hodně řídký, dopoledne takový trošku hlenovitý s cuckama a potom na večer takovou vyloženě pastu nebo plastelínu. Taky mi přijde, že trošku víc ublinkává. Možná je to tím, že se víc mrská… Může jí ten Nutrilon najednou nesednout? Dokrmovala jsem 3 měsíce a bylo to bez problému. Náš doktor má dneska bohužel ordinaci až odpoledne, tak třeba mi některá poradíte podle vlastních zkušeností. Moc dík.
My taky když přešli na UM měli problémy s kakáním. Dávali jsme Sunar a malá se nemohla vykadit ani jednou za den a moc jí bolelo bříško. Dr doporučila Nutrilon a proto, že ublinkávala, dávali jsem nutrilon AR. Kadění se nám zlepšilo, ale nebylo úplně ideální a já letěla k dr. a ona říkala, že si na to ten malý tvoreček musí zvyknout a pokud by se to do týdne nezlepšilo, máme za ní dojít. A ještě nám řekla ať zkusíme Laktobacilky, že pomáhájí v bříšku a když jsem jí dala 1 denně hned druhý den to bylo super, takže jsem dávala laktobacilky a malá byla spokojená
MUDr. mi včera poradil, ať dávám Bio Gaia hned ráno, dávala jsem až ke druhýmu mlíku. No, kadí zatím pořád 5× denně, ale už je ta konzistence lepčejší..hlavně už žádný hleny..jestli pomůže jenom tohle, tak paráááda.