Kravské mléko místo UM?

486
7.2.11 18:39

kravské mléko místo UM?

Ahoj maminky mám sousedku co má teď 10-ti denního chlapečka.byli jsme dnes venku s kočárkama a ona mě povídá ,že musí dokrmovat,že má málo mléka.zeptala jsem se co dáva za značku mléka,dost mě zarazila odpověď ,že dává převařené normální mléko!prý na něm vyrostl i její manžel,otec miminka.tak se chci zeptat co to vlastně muže přinást za rizika.sousedka si to chválí,že je po něm dítko spokojené tak nevím co si o tom myslet…Když jsem jí řekla ať se na to radši zeptá dr.řekla ,že jí to vubec říkat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2374
7.2.11 18:45

Tak tohle mi normální nepříjde :cert: Vždyt kravský mlíko má uplně jiný složení než MM, navíc když je převařený, tak je v něm zničená většina výživových složek. To by se mohli jít všichni výrobci UM bodnout 8-o Myslim, že to je dost nezodpovědný chování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.2.11 18:48

Také je dost špatné co se alergie týče. Chudák mimčo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.2.11 18:49

já má jen strach,aby bylo dítko v pořádku,nevim jak pomoci ,normální mě to také nepříjde vubec! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.2.11 18:49

Další téma na zhádání? Nech ji být, je to její dítě a stejně ji nepřesvědčíš. Pokud ho jím pouze dokrmuje a dítě nemá alergii, tak se podle mě nic neděje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.2.11 18:53

Tak to se tedy přiznám. To slyšim poprvé, kdo dává novorozenci kravské mléko a ani se mi tomu nechce věřit 8-o ! Vždyť to má úplně jiné složení, skoro žádné vitamíny. No já teda nevim. Pani chce asi ušetřit. Chudák miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.2.11 18:55

Na děti by se fakt měly dělat psychotesty :roll:
Normálně bych o tom její doktorku informovala sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.2.11 19:03

převařené, kupované mléko? chudák mimino, vždyť to mléko nemá žádné vitamíny, nic potřebného pro zdrav vývoj dítěte, stačí si přečíst, co všechno obsahuje UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.2.11 19:08

cožeeee? A to neví, že mu tím může zadělat na alergie? Chjo!!! Proč se raději někoho nezeptá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.2.11 19:10

To jsme ani psům nedávali na dokrm kravský mlíko 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.2.11 19:10

PROSIM TE NECH JI BYT OTOCI SE PROTI TOBE AKORAT.Je tam riziko alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.2.11 19:18

Dle mě mu může ublížit. Nejde jen o alergii, i když o tu také, ale o celkové složení kravského mléka, které je mnohem tučnější než MM, uplně jiný poměr bílkovin a cukru. Dřív,když UM nebylo a MM nestačilo, tak se taky dokrmovalo kravským, ale upraveným, naředěným převařenou vodou, a s přidaným rýžovým odvarem. takhle teda nevím, a v dnešní době to nechápu. Myslím, že ví, proč to dr. nechce říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.2.11 19:38

coze? no to bych teda fakt nedavala takhle malemu diteti :cert: :twisted: :pocitac:
Chudak dite,mu muze ublizit tim,vzdyt v tech Um jsou potrebne ty ziviny,kdyz mamina nemuze kojit,boze co je to za nezodpovednou zenskou 8-o :cert:
Nesmi se ridit,to ze jeji manzel vyrostl na tom,to byla ale uplne jina doba,nez je ted,to nesmi srovnavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.2.11 19:45

jako ja bych to takhle malymu decku nedala…ale je to fakt bezny…sousedka delala mesicnimu chlapeckovi krupicovou kasu z kravskyho mlika…a vubec na tech dedinach je to bezna praxe…treba muj pritel taky dostaval kravsky od narozeni a zadny alergie nema…ja bych ji neresila..je to jeji dite. kdyby mu po nem bylo zle tak prosim..ale pokud je v pohode tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.2.11 19:45

Pardon, je to kráva, nic jiného mě nenapadá. Zkus na netu najít články o kravském mléku a jeho nevhodnosti dětem a dát jí to. VYsvětlit jí, že to není dobré, že děcku budou chybět důležité vitamíny, minerály, všechno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová