Můžu kombinovat Hami Hajaja + Nutrilon

9859
7.2.11 10:27

Hami hajaja + nutrilon ?

Ahoj holky, natrefila jsem na Hami hajaja a chtěla bych to mé žabce dávat na noc. Máme teda Nutrilon extra-víc zasytí. No a nevim jestli to neni v podstatě to samé. Nevíte někdo?

A pokud Hami hajaja zasytí více, můžu to kombinovat s nutrilonem (ten přes den, Hami v noci)?

Děkuji za vaše zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
7.2.11 10:46

…já zkoušela toho hajaju taky v domění, že bude dýl spát, že víc zasytí a nic :cry: . Nemělo to žádný efekt. Malej je na sunaru a kombinování jsem neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.2.11 11:06

Ahojky,tak na tohle jsem se tu ptala před cca 2 měsíci a byla jsem málem ukamenována,že kombinovat se nesmí :lol: Kdyby to byl třeba obyč Mutrilon a ten Comfort by jsi chtěla dávat na noc,tak to jo,to se může,protože je to jeden výrobce,to mi řekla Dr.Ale jak je to jiný výrobce tak ne,protože každý má jiný složení minerálů,vitamínů a všeho možnýho,tak aby nebylo bolení bříška :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.2.11 11:48

Jo aha, no tak ještě že se ptám. no a hlavně jsem před minutou s hrůzou zjistila,že hajaja je od 6.měsíce, takže i tak smůla. Bezva, děkuji za reakce!!! :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
7.2.11 13:14
MirušeProdigy píše:
Ahoj holky, natrefila jsem na Hami hajaja a chtěla bych to mé žabce dávat na noc. Máme teda Nutrilon extra-víc zasytí. No a nevim jestli to neni v podstatě to samé. Nevíte někdo?

A pokud Hami hajaja zasytí více, můžu to kombinovat s nutrilonem (ten přes den, Hami v noci)?

Děkuji za vaše zkušenosti. :kytka:

já zkoušela hahaju a bebu na dobrou noc není to moc dobré malá to nechtěla tak jsem do Nutrilonu přidávala jednu dvě odměrky moje první nemléčná rýžová kaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová