Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
potřebovala bych radu zkušenějších ![]()
Mám holčičku 15-ti denní, přestala přibýrat na váze a doktorka mi doporučila odsávát mlíčko a dokrmovat stříkačkou. Ručně mi to moc nejde, tak bych si ráda koupila odsávačku…zkusila jsem pístovou, nějakou obyčejnou a nejen, že to s tím skoro nejde, ale bolí mě po chvíli dost ruce a výsledek skoro nulový.
Ráda bych si koupila nějakou lepší, máte nějaké zkušenosti??? Je lepší páková nebo elektronická a popř. jakou značku???
Díky moc.
Jitka ![]()
Já měla doma medelu mini electric a byla dobrá a měla jsem možnost vyzkoušet medelu swing a ta byla naprosto úžasná.
No mě to s ruční za prvý trvalo rok než jsem odsála 5ml a za druhý mě tak bolala ruka, že to prostě nešlo.. Koupila jsem si elektrickou do Canpol babies, stála 1800 a naprosto jsem spokojená.. Odsává bezbolestně a vcelku rychle, pohoda.. ![]()
Mám doma Medelu Swing a
během 10 min mám z jednoho prsa 100ml ani nemrknu.Odsávám teda jen pokud mám prsa nalitý,ale fakt je dobrá.Mám ji z MMB za dobrou cenu,tak tam jukni.
U první jsem doma měla pákovou od Farlinu a teda
za 40 min (střídali jsme se s manželem a ruky jsme měli jak opice) jsem dal jen 50 z obou prsou a prsa mě bolely
Dobré pořízení
Jak píšou holky, taky mám doma Medelu swing a opravdu velká spokojenost ![]()
Ahoj, mě se nespustilo v porodnici mlíčko, za pomoci elektrické jsem tam odsála tak max 10ml. Domů jsem si koupila medelu swing a super. Šlo to dobře, bohužel jsme ho měla málo, tak jsme na UM. Ale dokázala divy. Manuální jsem neodsála vůbec nic. Zkusila jsem manuální avent isis, medela harmony. Elektrickou od nuk ale až ten Swing se osvědčil!!!
Mela jsem pujcenou medelu mini elektric a byla dobra. ja osobne si koupila elektronickou od Aventu. Je to kombinaci jak rucni tak elektricke. S rucni jsem spokojena, ale ta elektricka je dle meho nazoru zcela na nic.
Zdravím, já koupila na inzerát elektrickou medelu. Cena použité 800 Kč. Paní ji měla jako novou i s náhradními filtry a dokonce i v záruce, takže cenově velmi dobé a i s funkčností jsem velmi spokojená…a to už jsem naodsávala pěkných pár desítek litrů. Můj chlapeček pije jen z lahve, takže odsávám večkeré své MM ve dne i v noci a funguje stále skvěle…mohu jen doporučit!!