Změna chuti

268
27.2.21 19:55

Změna chuti

Ahoj,
Poslední dobou mám furt na sladké. Dokážu sníst tabulku čokolády na posezení, pořad bych jedla zákusky… Přitom od svých 16 let sladké nesnáším, měla jsem jaterní dietu a od te doby se mi ze sladkého chtěli zvracet kromě CocaColy.
Teď ve 25 letech už asi měsíc denně jim čokoládu a podobně, nijak mi to nechutna, ale nemůžu přestat.
Těhotná bych byt neměla.
Mate s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
27.2.21 20:26

To je zajímavý. Asi se ti změnily chutě, nebo nevím, jak to vysvětlit… každopádně u přejídání se sladkým brzdi, ať si neuženeš cukrovku. Jinak nevim, na co přesně se ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.1.22 17:24

Ahoj, může mi někdo poradit? Ze všeho cítím řepu. Dokonce i z čokolády a už mě to celkem deptá. Na přelomu října a listopadu jsme měli celá rodina covid. Cca měsíc trvala ztráta chuti a čichu, pak návrat k normálu. Minulý týden jsem dělala krémovou polévku z červené řepy a od té doby mi prostě všechno chutná jako řepa. Vím, že to asi zní divně. Měl někdo podobný problém a přešlo to? Těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
6.1.22 18:39

Neteř po Covidu nemůže vůbec kuřecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.1.22 18:39

Vydrž, holt regenerace toho nervu trvá delší dobu a nese to sebou takovéhle podivnosti.

(byla bych ráda že se drží jen ta řepa a možná bych nějakou dobu nejedla třeba syrečky a nebo kyselé ryby - to by byla horší chuť na takovéhle zafixování :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.1.22 19:09

@Ou děkuji za uklidnění, snad se to vrátí do původního stavu.

Máš pravdu, mohla jsem si dát něco daleko horšího :D škoda že se mi tahle změna chuti nepovedla třeba s čokoládovou zmrzlinou, to bych byla spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí