Změna dodavatele elektřiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26870
26.3.18 13:15

Jinak ja vzdycky na vsechny takove pochybne nabidky rikam, ze jsem gramotna a svepravna osoba, ktera umi sama vyhledavat a vyhodnotit, co je pro me nejlepsi.

Kdyz mam cas a velmi dobrou naladu, tak si i ty chudery z call center nebo pojistovaky vychutnavam, aby mi priste dali pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.3.18 13:57
@cecetka píše:
Mas vice moznosti. Muzes jim bud rict, ze nemas zajem. Nebo muzes zalhat, ze energie nejsou vedeny na tebe, takze zadnou smlouvu uzavrit nemuzes. Anebo vubec telefon nezvedat (asi nejrozumnejsi reseni).

Jo jo, to ja si s nima poradim, spis jsem se ptala, jestli je mozny, ze jsou fakt od cezu, nebo jestli je to nejakej podel ;) Ty jo, uz se mi ani dlouho nestalo, ze by mi nejakej otrapa volal. Natoz aby mi stal za dverma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
27.3.18 10:29
@cecetka píše:
Mas vice moznosti. Muzes jim bud rict, ze nemas zajem. Nebo muzes zalhat, ze energie nejsou vedeny na tebe, takze zadnou smlouvu uzavrit nemuzes. Anebo vubec telefon nezvedat (asi nejrozumnejsi reseni).

Nejrozumnější řešení je říct :„Nemám zájem“. Nemá důvod lhát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
27.3.18 10:31
@Azeretereza píše:
Jo jo, to ja si s nima poradim, spis jsem se ptala, jestli je mozny, ze jsou fakt od cezu,

To je skoro vyloučeno, aby k vám domů tvůj současný dodavatel posílal někoho, kdo chce vidět faktury. Proč by to dělal? Vždyť faktury, které vám odeslal, má u sebe v kopiích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
18.6.18 18:20

Ahoj chtěla bych se zeptat u koho máte elekřinu a kolik platíte? My jsme u eonu a platíme 2500,– měsíčně zálohy na el. energii. Máme levný tarif na topení a bojler. Vytápíme krbem a případně dotápíme elektrikou. Minulej rok nám za stejný odběr vraceli 6500,– a letos 3500,–. Eon šíleně podražil. :cert: Přecházeli jste někdo od EONu jinam? Máte s tím nějaké zkušenosti? Jinak máme vše na elekřinu, plyn nemáme. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
18.6.18 18:35

@Ivulka88 Špatně položené otázky. Já jsem přecházel jinam, ale údaj, kolik platím, je vám na nic, protože možná žijeme v jiné distribuční oblasti, máme jiné jističe, jiný tarif a jinou spotřebu.

Jestli chcete zjistit, jak byste ušetřila, tak použijte srovnávací kalkulačku a pak se ptejte na zkušenosti s pár dodavateli, kteří vám vyšli nejlevněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
18.6.18 18:47

Dělám u jedne spolecnosti, co dodava zemni plyn a elektrinu, pokud chcete poradit a zjistit jestli Vam zdrazili, muzete mi napsat sz, pomuzu Vam to vyhledat ve faktuře, jakou mate cenu za jednotku.. @Ivulka88

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
18.6.18 19:19
@Ivulka88 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat u koho máte elekřinu a kolik platíte? My jsme u eonu a platíme 2500,– měsíčně zálohy na el. energii. Máme levný tarif na topení a bojler. Vytápíme krbem a případně dotápíme elektrikou. Minulej rok nám za stejný odběr vraceli 6500,– a letos 3500,–. Eon šíleně podražil. :cert: Přecházeli jste někdo od EONu jinam? Máte s tím nějaké zkušenosti? Jinak máme vše na elekřinu, plyn nemáme. Děkuji za rady

Zavolej si do eonu a zeptej se, jestli ti nedají něco vyhodnejsiho. Než měnit dodavatele, udělala bych dotaz u toho stávajícího. Mají individuální ceny a různé bonusy.
Ty zde doporucovane kalkulačky většinou srovnávají jen základní produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
18.6.18 19:53

A nebo se mrkni a srovnej na eru.. energeticky regulacni urad ;) tam je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 22:12

My od nich loni přešli k bohemia energy, možná to byl dobrý nápad :mrgreen: Máme v bytě také vše na el. (topení, i bojler a vaření). Manžel byl při vyúčtování spokojen, já se o to moc nestarám, ale přijde mi, že platíme na tak velký byt celkem málo. Při přechodu zařídili vše sami, bylo to bez problémů… takže kdybys o nich uvažovala, naše zkušenost je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný