Změna názvu diskuze?

Pellullinka
12.11.09 11:06

změna názvu diskuze?

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli lze změnit název již rozběhlé diskuze.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
12.11.09 12:30

ahoj ja si myslim ze lze ale muze to udelat ten kdo diskuzi zakladal,klikne na prvni prispevek,tam da editovat a zmeni nazev.
A nebo potom admini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 12:35

já sem diskuzi zakládala a změnit mi to nejde

• Citovat
  • Upravit
13503
12.11.09 12:39

tak potom jedine admin.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 12:55

Asi ano, jen mě zajímalo jestli to jde…děkuju

• Citovat
  • Upravit
12.11.09 18:34

Tak jsem pro admina doprogramoval možnost změnit název tématu.

Pokud byste kdykoliv potřebovali název tématu změnit tak prosím napište na info@emimino.cz a název bude změněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 09:57

Dobrý den, chtěla bych se zeptat koho a co vedlo ke změne názvu mé diskuze, založené včera, která se jmenovala Co si myslíte o tomto chováńí na problémový tříletý syn kamarádky? Vůbec se mi to nelíbí, protože teĎ mázev diskuze znamená úplě něco jiného než o co v mé diskuzi šlo a co jsem chtěla řešit? nikde jsem echtěla aby bylo uvedeno že je hned problémový? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.3.14 10:00
@Gabrielaaa píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat koho a co vedlo ke změne názvu mé diskuze, založené včera, která se jmenovala Co si myslíte o tomto chováńí na problémový tříletý syn kamarádky? Vůbec se mi to nelíbí, protože teĎ mázev diskuze znamená úplě něco jiného než o co v mé diskuzi šlo a co jsem chtěla řešit? nikde jsem echtěla aby bylo uvedeno že je hned problémový? děkuji

Myslím, že zase takový detail tady nikdo neřeší. Podstata věci není v názvu, ale v tom, aby se přišlo na kloub problému. Klučík problémový je, to nemá cenu zastírat změnou názvu. Nikdo to ale nevnímá nijak zle, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:02

@Burj Chalifa právě že už se tam dvě uživatelky objevily kterých se to hrozně dotýká a vůbec se jim to nelíbí a myslí si že kamarádku propírám a syna pomlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
9.3.14 10:12

@Gabrielaaa A to se změní změnou názvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
9.3.14 10:12

@Gabrielaaa Jenze z nazvu by melo byt patrne tema, o co se jedna. To by se vsechny diskuze mohly jmenovat- Co vy na to? Z puvodniho nazvu neni patrne, pro koho je to tema zajimave, jedna se o chovani psa, manzela, tchyne, ditete, ucitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:18

@Cuddy jo to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.3.14 10:21

Tady obecně se všechno, všechno neskutečně řeší, prožívá. Velké hádky na malém pískovišti. Jak chtějí být ženské odolné v reálném, krutém světě, když neunesou slovo, názor na jednom mateřském webu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.3.14 10:29

@Burj Chalifa tomyslíš mě? že neunesu nějaký názor? to si nemyslím, právě že jsem tam názorx chtěla, očekávala ale e štiplavé dohady a narážky, které byli mimochodem úplně off topic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.3.14 10:32
@Gabrielaaa píše:
@Burj Chalifa tomyslíš mě? že neunesu nějaký názor? to si nemyslím, právě že jsem tam názorx chtěla, očekávala ale e štiplavé dohady a narážky, které byli mimochodem úplně off topic

Ne konkrétně, obecně tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová