Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,
tak vam jdu taky prispet ,vic hlav vic vi ![]()
Cekame prvni miminko a podle vsech priznaku to mela byt jasna holcicka,ale ja nejak od zacatku vnitrne citila,ze neni a je to chlapecek…
Na UTZ ve 20tt Dr. rekl,ze to vypada s nejvetsi pravdepodobnosti spis na chlapecka.Na dalsim UTZ o tyden tyl se pani Dr. ptala,jestli vime,co to bude…
Fikane jsem rekla,ze vime,ale at se koukne a ze uvidime ![]()
Tak se koukla a rika,ja myslim,ze je to kluk ![]()
Takze to mame potvrzene od dvou Dr. a myslim,ze snad to tedy ten klucik je,uz mame vetsinu do modra ![]()
A ted v patek jdeme na 3D UTZ a tak jsem zvedava,co mi rekne Dr. tak,ale pocitam s tim,ze potvrdi chlapecka
Jinak je taky vzdycky hezky natocenej a co ma mezi nozkama rad ukaze ![]()
Kdyby ne,tak to bude šok ![]()
Jinak moje 2s sestrenice az do porodu nevedely,co cekaji,miminko se nechtelo natocit a ukazat,atd…takze sly rodit s prekvapkem a narodily se oboum holcicky.
A sestrenice,co je tehotna ted od 12tt ji od 12tt Dt. tvrdil,ze ceka chlapecka,potvrdil ji to v 16tt a ve 20tt z toho byla holcicka…
Tak jsem zvedava,co se ji v unoru narodi ![]()
ahojky, tak se s vámi jdu podělit o vlastní zkušenost. ve dvacátém týdnu mi na UZ řekli, že to bude holka, pak ještě dvakrát potvrdili, že to bude na 99%. Bříšku jsme začali říkat Barunka a postupně nakupovali výbavičku v růžovém. Tchýně napletla bačkůrky, svetříky, čepičky v růžovém a oranžovém a neskutečně se těšila…má tři syny a jednoho vnuka, takže konečně holčička. Dva týdny jsem přenášela, pak přišel den d, plánovaný císařský řez, částečná anestezie, manža byl se mnou a dodnes si pamatuju jak se mne anestezilog vyptával, jestli sme si nechali říct pohlaví a jak se bude miminko jmenovat, pak miminko vytáhli a ještě pořád mi v uších zní ta doktorova věta: „Maminko, říkala jste, že to má být holčička???“…a pak dodal…máte kluka…když jsme pak všem oznamovali, že se místo holky narodil kluk, nikdo tomu nechtěl moc věřit…a to jsem měla původně termín na Apríla(to už by neuvěřil opravdu nikdo).