Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vloz ho sem, my ti rekneme. UZ delam, ale nejsem gynekolog, mozna to poznam.
Ahoj,
já myslím,že i na starším modelu UTZ,pohlaví zkušený gynekolog pozná bezpečně.Moje gyndra poznala dobře už před více jak 12lety naší prvozenou dceru.Dneska to poznám i já,jsem těhotná po čtvrté a hned jsem věděla,co čekáme,dřív než mi to gyndra potvrdila.
![]()
Stáňa
holky by bylo super…jsem lajk v pocitaci,date mi instrukce jak tu fotku sem vlozit?Nejsem tu registrovana…diky zatim…nebo leda mejlikem…klidne poslu
Malýho jsem neviděla, nechtěla jsem vědět pohlaví, ale viděla jsem jedenkrát u kámošky na videu pohlaví holčičky a teď jsem ho u druhého těhu poznala na UZ bezpečně - vypadá to jako kávové zrno. Dr. pustil UZ a zeptal se, zda chceme vědět pohlaví - a já na to, to se ptáte brzy, když tam vidím pipinu. ![]()
ja prave nevim…neni to na me fotce az tak super viditelne,ale mozna lepsi oko by videlo…Mohu to sem nejak poslat,i kdyz nejsem mezi vami?
Anynymní,
zaregistruj se pod jakýkoliv nick.Fotka musí být někde na netu,potom musíš rozkliknout vlastnosti obrázku(fotky) okopírovat adresu fotky,tu pak musíš vložit do těchto závorek:
Nebo ti pošlu na SZ svojí emailovou adresu a můžeš mi fotku poslat a já ti můžu říct svůj názor,jestli to uvidím.Ale když nebudeš zaregistrovaná,tak ti SZ poslat nemůžu.
Stáňa
PS:ale věřila bych gynekologovi,když si nejsou jistí,tak to zpravidla neříkají. ![]()
ahojky ![]()
naše holčička na UTZ v 16tt vypadala takhle ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…tt%2B1~0.JPG
hlavičku má vlevo, roztažené nožičky vpravo a mezi nimy je krásně vidět kávové zrno ![]()
Jitul
já jsem asi ťula,ale žádné zrno nevidim…my taky čekáme do příštího týdne..snad nám to řeknou… ![]()
Ahojky
tak ja Ti moc neporadim
ale kdyz jsme byli na UTZ ve 20tt a ptala jsem se na pohlavi,tak Dr zameril a priblizil a ja i pritel jsme na prvni pohled poznali,ze to je pindik a KLUK jak buk
a uz nam to potvrdili dva dalsi d¨Dr. takze s tim klouckem proste na 100% pocitame.
Jinak moje sestrenice chodili na horsi UTZ a az do porodu obe nevedely,co cekaji,protoze ani jedem Dr. jim nebyl schopny rict,co to je
coz dneska nechapu,ale myslim,ze pokud Ti Dr. rekl,ze to vypada na holcicku,tak tam snad bude ![]()
Jinak jeste zname v 16tt. rekl Dr. na UTZ ze ceka kluka a jake bylo zjisteni za dalsi mesic???Holka
takze si vyber ![]()
Ahojky,
tak my čekáme chlapečka a tady je fotka z ultrazvuku (byla jsem v pondělí) a opravdu je krásně vidět pindík
Že to bude kluk říkala už doktorka na screeningu ve 13. týdnu. A teď jsme to opravdu viděli i já s manželem.
http://img3.rajce.idnes.cz/…_16_6_tt.jpg
Teda je to fakt krasne videt,je to jakoby focene ze spod a uprostred nozicek je pindik ![]()
Taky cekame chlapecka,ale takhle krasne jsme to nevideli,ale hlavne ze mame 2× potvrzneho chlapa a muzeme nakupovati ![]()
Ahoj holky, já si to nechci nechat říct, ale bála jsem se, že to poznám. Tato diskuze a UTZ fotečky mě ale uklidnily, nepoznám z toho vůbec nic ![]()
Holky,čekáme 2 mimi máme už 10 letého syna a moc si přeji holčičku i muž pan doktro ve 20tt+2 na ult nám řek,že tam pindika nevidí vůbec asi 4 krát koukal a vytiskl nám fotku prý jako důkaz,ale já se bojím abych pak nebyla zklamaná je to dlouholetý lékař a syna mě uhodl,tak nevím přikládám foto co byste kdo řekl!!!Děkuji Verča
Ahojky, kamarádka včera byla u své dr., která má už poněkud starší UTZ, ale i tak ji řekla, že to vypadá, že čeká holčičku. Kámoška má dva kluky, tak by za holku byla šťastná. Zkuste mrknout na fotku, poznáte někdo? Díky! ![]()
Ahojky maminy,nejsem zde prihlasena,ale chodim se mezi unornatka 09 obcas divat.Chci se zeptat…Tentokrat jsme si nechali rict pohlavi miminka,Dr rekl,ze je to holcicka,ale ma starsi UTZ a tak si rikam,jestli se opravdu trefil.Pohlavi je nam prakticky jedno,hlavne ze ditko bude zdrave,ale jsem tak zvedava…Mam utz foto,kde miminko lezi na zadech a ma roztazene nozky…ale to vite,ja lajk nepoznam,jak tam vypada pindik a jak holka…Obrazek zase neni tak super kvality.Myslite,ze bych se nekde dopidila nejakych obrazku,kde bych mohla srovnat,nebo jake mate vy zkusenosti?Jsem tak zvedava baba,ale hlavne,aby deti byly zdrave.Dekujuuuuuuuu ili