Změna práce - odmítnutí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Změna práce - odmítnutí
Dobrý den všem,
Prosím o radu jak správně postoupit.
Asi dva měsíce zpátky jsem po půlroce přemýšlení rozhodla změnit práce. Původní mám daleko od domu, plus nějaké další problémy. Našla jsem si jinou, domluvila se na nástupu a oznámila jsem že chci dát výpověď. Můj nadřízený začal mě přemlouvat, nabídli mi větší plat a řadu dalších benefit tak jsem se rozhodla zůstat. Slušně jsem se oznámila v nové práce o rozhodnutí.
Teď vidím že udělala jsem chybu a stejno chci firmu opustit. Začala jsem zas prohledávat inzeráty a vidím že pozice v nové práce na kterou chtěla jít je stale otevřená.
Myslíte že můžu jím napsat nebo zavolat a zeptat se bylo by možné k nim nastoupit? Jak by to měla oznámit aby nevypadala trapně? Mám z toho fakt nervy a bylo by škoda nezkusit, jen nevím jak správně ![]()
Děkuji všem za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za zkoušku nic nedáš, přinejhorším ti řeknou, že tě už nechtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, zkus to. Oni ti hlavu neutrhnou a kdyby tě nahodou nevzali, tak si to aspoň
Nebudeš vyčítat, že jsi to nezkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka 105 píše: Více
to je přeložené přes Google překladač, nebo co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Zdravím, není 😂 😂 😂, vypadá to takhle? Asi jsem moc přemýšlela nad strukturou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusit to můžeš…bez nějakých velkých podrobnosti, stručně bych napsala, že pozici vidíš pořád otevřenou tak že jestli mají pořád zájem, tak budeš od data XY k dispozici…otázka je, zda ti oni napodruhé uveri, ale tak to už je na nich ![]()
Příspěvek upraven 25.12.24 v 14:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka 105 zavolej do nové firmy, nepis jim tam. Zavolej a popravdě vysvětli a řekni, že ty máš o ně stále zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, vypadá to jako google překladač, takhle se nikdo nevyjadřuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi Ukrajinka?
Jinak souhlas. Zeptala bych se znovu, se slovy, že víš, že to asi působí divně, nicméně, že (ať je to pravda nebo ne) to, co ti naslibovali ve staré práci, příliš nedodržují a chtěla bys to přecijen zkusit u nich. Ale osobně, pokud možno, žádné přes e-mail nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za zkoušku nic nedáš, zítra je klasicky pracovní den, i když kdo nemusí být v práci, tak má volno nebo dovolenou, ale zkusila bych tam zavolat nebo napsat, třeba budeš mít štěstí a to misto, pokud je volné, ti daji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit