Psaní diskusních příspěvků jako práce pro web?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
983
18.12.24 12:46

Psaní diskusních příspěvků jako práce pro web?

Dnes mi nějaká uživatelka napsala, že pracuji pro emimino. Přitom napsala, že jsem jistá uživatelka. Ta uživatelka fakt nejsem a pro tento web nepracuju. To by mi adminka Diana nehrozila blokací. :lol:

Tak mě napadlo, jestli fakt existuje to, že někdo píše na web, kterýkoliv, a dostává za to peníze. Mě nenapadá důvod, proč by byl někdo placen za diskutování, když lidi diskutují sami a rádi a to umělé diskutování by zvládla sama a zadarmo umělá inteligence.

Myslíte si, že něco takového fakt existuje a jsou lidé, co jsou placeni za to, že diskutují na webu? A kde se mám hlásit, abych takovou práci mohla dělat? :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10677
18.12.24 13:09

Tak eMimino má asi 22 adminů. Je jasné, že tu má každý svůj vymyšlený Nick s příběhem ( i více) a přispívá do diskuze, či je zakládají.. 8). Napiš jim a můžeš se stát taky adminem s přivýdělkem.

• načítám...
983
18.12.24 13:27
@Bytsamsebou píše: Více

Mě nemají rádi (rády?). Nevěřím, že na emimino takhle někdo píše, nebo že se toho účastní samotní admini či adminky. Na to je emimino docela malý web. Ale někam jinam by to mohlo jít, ne? Nebo do nějakých skupin na FB? :think:

• načítám...
5893
18.12.24 13:27
@Bytsamsebou píše: Více

A jak to víš? Co všechno víš?

• načítám...
Simod
18.12.24 13:30

Jsem přesvědčená o tom, že zrovna tady toto funguje… akorát už je to poslední dobou trochu bez nápadu :lol:

• Upravit
53190
18.12.24 13:31
@NaNicemNezalezi píše: Více

Emimino je jeden z největších diskuzních webů v ČR, který nemá sexuální podtext, jen pro info :mrgreen: Že existují placení trollové snad ví každé malé dítě, ne? :nevim:

• načítám...
983
18.12.24 13:34
@unuděná píše: Více

Vždyť je tu sexu v každé diskuzi habakuk. 8o Jeden z největších? Hm, to se mi nezdá, ale budu ti věřit, že to není až tak malý web.
O tom, že by někdo platil trolly, nic nevím. A že by se to dělo tady, kde je mažou? Mně vyhrožují blokací a to ani troll nejsem. Takže se mi to nezdá.

• načítám...
983
18.12.24 13:35

unuděná
47544
52311

Platí tě za řádek, komentář nebo normostranu? :lol:

• načítám...
53190
18.12.24 13:36

A tebe? Reinkarnaci, co za 14 dní od založení má 903 příspěvků? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
53190
18.12.24 13:38

Není to erotický web, tak jsem to myslela. Ano, v ČR má Emimino nejširší základnu témat, nejvíc každodenních diskuzí, nejvíc stálých uživatelů. Ono stačí trochu googlit, tyhle informace jsou běžně dostupné, nemusíš nikomu věřit :mavam:

• načítám...
24761
18.12.24 13:39

Jednoznačně kontroverzní příspěvky prostě táhnou, takže se více kliká a jde zde o reklamu, ostatně o peníze jde obvykle až na prvním místě, že…
takže ano, zažila jsem tu spoustu totálně vymyšlených fejkových diskusí, kdy jsem i déle než rok s více holkama „radila“ údajné Janě co má dělat se svým právníkem, který upíchl dítě jinde než s ní, bylo to husté čtení a nakonec z toho vziklo, že to píše ta milenka (byla trochu psycho, asi to psala zadáčo tedy…)
ale v dnešní době světu internetu je úplně běžné, že se trollí, a to klidně i za peníze…
na e-mimi mám většinou pocit, že se trollí spíš jen pro zvrhlou poměrně ubohou zábavu, ale kdo ví.. ;)

• načítám...
983
18.12.24 13:40

Už jsem psala, já jsem asi krátce před blokací. Reinkarnace? Já nejsem Adnruš!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
983
18.12.24 13:40

Aha. A jak tě teda platí? A nejsi ty Diana? :think: Asi ne, ty mi přijdeš jako chápavá a… Radši nic. :mrgreen:

• načítám...
53190
18.12.24 13:41

Já neřekla, že jsi Andruš, jen, že toto není ani zdaleka tvůj první nick tady. Takže tahle diskuze je asi ve stylu Klopčina „vadí vám průjem místních uživatelek?“ nebo Snorlaxikova „zažíváte tu šikanu?“ :lol: :lol:

• načítám...
983
18.12.24 13:42
@Lucy75 píše: Více

Reklamu? Já používám adblock a žádnou reklamu nevidím. :lol: Za to je taky ban? :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat