Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat něco jiného

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.26 18:25
@Anonymní píše: Více

Protože to byla laboratoř ve fabrice. Žádná okna ani čerstvý vzduch. Což vim, ze laboratoře nemají.
Skolstvi bylo neco, co ve me zrálo uz asi 2 roky. Jsem tam třetí rok a práce me moc baví. Bylo to nejlepší rozhodnutí, ktere jsem mohla udelat.

• Citovat
  • Upravit
10029
3.5.26 19:31

Taky znam ucitelku, co uci jen vv, je to velka skola, hodne trid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
3.5.26 22:21
@Wani píše: Více

Došlo mi, že taky máme na škole učitelku, co učí hlavně vytvarku a k tomu někdy podle potřeby hudebku, ale třeba dvě hodiny týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
4.5.26 08:54
@Amalthea píše: Více

Ty znas mimo skolstvi pracovni misto, kde dostanes skoro 50 tisic za lepeni papirovych stromecku s deckama? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21369
4.5.26 09:31
@PaníBovaryová píše: Více

Kam to proboha tvoje děcka chodí do školy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 09:48

Ja jsem nedávno dostudovala a kdyz jsem slysela ty kombinace, co hlásí na promoci, tak jsem se občas docela divila.

• Citovat
  • Upravit
21297
4.5.26 10:23
@malákráličice píše: Více

Hele, to není až tak ojedinělý úkaz, že má někdo jenom výtvarku. :D Ale musí mu to místo vytvořit nebo ho má historicky.
Jinak ano, ředitelé pokud dnes hledají někoho na inzerát, chtějí hlavně češtinu, matiku a jazyky, případně s něčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 11:35

Zkusila bych si sepsat, co z učitelství můžete využít jinde, jako třeba dobrá komunikace, organizace, příprava materiálů, práce s lidmi, administrativa, vysvětlování věcí. To se dá použít třeba v administrativě, zákaznické podpoře, koordinaci kurzů, vzdělávání dospělých, HR nebo neziskovkách…a pokud vás láká úplně jiný směr, klidně bych zkusila i rekvalifikaci nebo kratší kurz, třeba kurz IT, data, online marketing, účetnictví apod., hlavně abyste zjistila, jestli by vás to vůbec bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat