Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat něco jiného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky znam ucitelku, co uci jen vv, je to velka skola, hodne trid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše: Více
Došlo mi, že taky máme na škole učitelku, co učí hlavně vytvarku a k tomu někdy podle potřeby hudebku, ale třeba dvě hodiny týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše: Více
Ty znas mimo skolstvi pracovni misto, kde dostanes skoro 50 tisic za lepeni papirovych stromecku s deckama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Kam to proboha tvoje děcka chodí do školy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nedávno dostudovala a kdyz jsem slysela ty kombinace, co hlásí na promoci, tak jsem se občas docela divila.
- Citovat
- Upravit
@malákráličice píše: Více
Hele, to není až tak ojedinělý úkaz, že má někdo jenom výtvarku.
Ale musí mu to místo vytvořit nebo ho má historicky.
Jinak ano, ředitelé pokud dnes hledají někoho na inzerát, chtějí hlavně češtinu, matiku a jazyky, případně s něčím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych si sepsat, co z učitelství můžete využít jinde, jako třeba dobrá komunikace, organizace, příprava materiálů, práce s lidmi, administrativa, vysvětlování věcí. To se dá použít třeba v administrativě, zákaznické podpoře, koordinaci kurzů, vzdělávání dospělých, HR nebo neziskovkách…a pokud vás láká úplně jiný směr, klidně bych zkusila i rekvalifikaci nebo kratší kurz, třeba kurz IT, data, online marketing, účetnictví apod., hlavně abyste zjistila, jestli by vás to vůbec bavilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože to byla laboratoř ve fabrice. Žádná okna ani čerstvý vzduch. Což vim, ze laboratoře nemají.
Skolstvi bylo neco, co ve me zrálo uz asi 2 roky. Jsem tam třetí rok a práce me moc baví. Bylo to nejlepší rozhodnutí, ktere jsem mohla udelat.