Spiknutí v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.4.26 09:32

.

Příspěvek upraven 26.04.26 v 22:14

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
8372
26.4.26 09:37

A nechtěla se tě ředitelka zbavit, protože chce přijmout na tvoje místo nějakou svoji kamarádku? Jinak ano, ve školství (ale i jinde) bývají toxické vztahy a i takové chování, bohizel.

• načítám...
64969
26.4.26 09:39

Bohužel se to někdy stává. Ale jinak si úplně nemaluj celé dva měsíce volna, budeš mít celý červenec a jen pár dní ze srpna. Pokud ti končí smlouva na konci srpna, jak to tak bývá, tak máš jen asi 26 dní, zbytek po tobě budou chtít, abys chodila do práce.

• načítám...
1936
26.4.26 09:46

Je mi tě líto, nevydržela bych takový psychický nátlak, šla bych marodit, nemá to řešení chtějí se tě zbavit

• načítám...
Anonymní
26.4.26 09:51

@vokishka to nevím, co bych tam v srpnu dělala. Zažádala bych si o neplacené volno, nebo bych šla marodit. Šaška už jim tam v létě dělat nebudu :zed:

• Upravit
Anonymní
26.4.26 09:57

@izabe to je nás víc co si to myslí. Prý že potřebuje jednu asistentu propustit protože nejsou peníze a vybrala si mě skrz tyto " prohřešky co dělám". Ale nevěřím tomu. Někomu jen ležím v žaludku.

• Upravit
64969
26.4.26 09:59
@Anonymní píše: Více

neplacené volno musí schválit. Pokud se chovají tak, jak se chovají, asi to s nimi nebude jednoduché i v létě. Můžou tě nechat kopírovat, dělat nástěnky, prostě kdejakou ptákovinu, jen abys neměla volno. Takže je třeba se na to předem připravit, nachystat si varianty.

• načítám...
Anonymní
26.4.26 10:01

@nick mandarinka moje doktorka by mě 2 měsíce nenechala. Mám to kdyžtak v plánu v červnu. Řeknu jí narovinu co se děje a snad to pochopí.

• Upravit
8372
26.4.26 10:02
@Anonymní píše: Více

Zase na druhou stranu, ikdyby neproběhl tento rozhovor, chtěla bys nadále v takovém prostředí pracovat? Neuvažovala bys sama od sebe, že bys s případným prodloužením smlouvy nesouhlasila?

• načítám...
8645
26.4.26 10:04

No tak dat ted výpověď stejne nema smysl, výpovědní doba by byla akorát do konce školního roku… ty dva mesice tam stejne budes muset vydržet, leda, ze byste se domluvili na konci hned, dohodou… nicmene ja mam v praci taky jednu kolegyni (taky jsme AP), ktera je nešťastná, jak si na ni vsichni zasedli, spikli se, ona přece nedělá nic spatne… no realita je trochu jinde. Ona nektere pracovni veci opravdu nedela vhodne, v kolektivu se moc chovat neumí, je neobratna v komunikaci s detmi i dospelymi…strida tridy, protoze ji nikde nechtějí.. asi za to nemůže, je proste taková, ne kazdy se na tu práci hodí. Ale ona svoje chyby nevidí, viní vsechny okolo, porad si stěžuje, dela ze sebe oběť, přitom to tak neni. Poprosíš ji, aby neco delala jinak, a ona to řeší pomalu jako šikanu, hlásí, jak uz ji zase nekdo vynadal, jak ji nikdo nema rád, jak ji tam nikdo nechce… ne vzdy je chyba ve vsech okolo. Tím spis, kdyz je za jedno cele okoli… každopádně v takové oraci byt nechces, tak si odchod 2 mesice a bez jinam. Snad tam bude líp.

• načítám...
Anonymní
26.4.26 10:04

@vokishka ano to máš pravdu. To by mě nenapadlo

• Upravit
15114
26.4.26 10:08

Kolik máš dovolené? Vyjde ti to na celé prázdniny?

• načítám...
Anonymní
26.4.26 10:08

@izabe ano, uvažovala, narovinu bylo to tak 50/50, stále tam byla nějaká malá naděje. Proto mi vůbec nevadí, že končím a rozhodli to za mě. Každopádně představa toho že je zítra pondělí a ještě do konce školního roku bych tam měla chodit mě fakt děsí :(

• Upravit
64969
26.4.26 10:11

@Midaku tak zase dát výpověď ted, musí to sice dochodit, ale pak jí proplatí dovolenou a na pracáku, než si něco najde, bude mít lepší podpoporu. Nebo dát výpověď ke konci července, proplatí těch zbývajících pár dnů a půjde na pracák. Mezitím může hledat jinde.

• načítám...
Anonymní
26.4.26 10:13

@Midaku tak já už pracovala jako AP ve 2 školkách, jedna byla v jiném městě a skončila jsem tam skrz stěhování, to mi ještě psali, i ředitel, že vždy budu mít dveře otevřené kdybych se chtěla vrátit, bohužel to bylo moc daleko, a v té druhé protože snižovali stavy, toto je třetí, a zároveň první škola, kde zažívám tohle. Proto si nemyslím že něco dělám jinak. A pokud ano, tak se ráda poučím, jen by mi to musel někdo říct, ne že nikdo nic a pak se dozvím tohle, to není normální :zed:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat