Spiknutí v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TRG Ono to tak nějak podtrhuje tu zakladatelčinu vyrovnanou osobnost. Nebylo po jejím, tak to smazala. Asi je celkem jasné, že výtky vůči ní byly na místě.
@hanka.br. smazala jsem to z jiného důvodu. Ale to nemá cenu někomu vysvětlovat. Jen nerozumím, proč má někdo potřebu se do mě pouštět když mě ani neznáte a hned si myslíte že jsem nějak špatná. Nevíte vůbec co se tam děje.
Každopádně jsem dnes zjistila že nejsem jediná v naší práci ke komu se takto zachovali, a ani neřekli k tomu pádný pravdivý důvod. Takže je to zřejmě tak jak jsem psala
Tímto ukončuji konverzaci.
Mějte hezký den ![]()
- Upravit
@free333 jojo, vidím, ze mě naprosto znáš
no jak jsem už psala, nemá cenu něco vysvětlovat někomu kdo mě vůbec nezná. Jakože z příspěvku zjistit že je člověk toxický, to dává smysl ![]()
- Upravit
@Metloška98 píše: Více
Pokud diskutuješ sama se sebou, pak asi trpíš nějakou duševní poruchou a před dětmi stejně nemáš, co dělat. Takže dobře, že u dětí nebudeš.
Nevypadá dobře, když takhle vyšiluješ, píšeš sama sobě a rozhodí tě diskuse.
Jak asi reaguješ v běžném životě, když není něco po tvém?
@Metloška98 píše: Více
Ja to znám dobře. Mela jsem velmi specifickou učitelku kolegyni. Ale vim, jak se veci v praci řeší. A někdy je lepe si proste bez kecu najit jinou práci. Proste kecy o protekčních spratcich jsou ta me pres míru. Vse se da říct slušně. A nemusim se chovat jako ti, které případně kritizuji.
Dobrý den,
zakladatelka se nám smazala, porušila pravidla tím, že diskutovala sama se sebou pod nickem a anonymem, odhalily jste ji správně. Znemožním ji další blokací návrat. Diskuzi zamykám. Nemohu vrátit zakládající příspěvek, porušila bych tím nařízení a diskuze dále postrádá tím pádem smysl.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat